Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deprem bölgesine yönelik her türlü yardımlarımız hız kesmeden devam etmektedir

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili kapsayan 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen yıkıcı deprem sonrasında Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar odaları birliği deprem bölgelerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş merkezli ve 10

Deprem sonrası açıklamada bulunan Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar odaları birliği başkanı Bedir Limon, Erzincanlı olmaktan ve böyle bir cefakâr, fedakâr ve cömert esnaflarımızın temsilcisi olmaktan gurur ve şeref duyuyorum. Deprem bölgesine yönelik her türlü yardımlarımız hız kesmeden devam etmektedir” dedi.

Limon açıklamasının devamında, “6 Şubatta meydana gelen 10 ilimizi kapsayan ve yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen deprem, sadece düştüğü yeri değil herkesin yüreğini yakmıştır. Daha ilk saatlerden itibaren hem merkez ve hem de ilçelerde fedakâr bir şekilde seferberlik ilan ederek hareket eden tüm Oda Başkanlarıma, Yönetim Kurulu Üyelerime, Esnaf ve Sanatkârlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Bu soğuk kış gününde iliklerine kadar depremin acısını bilen esnaf ve sanatkârlarımız gereken fedakârlığı göstererek Malatya ve Maraş’ta ki enkaz çalışmalarına katılmış, gruplar halinde deprem bölgelerine ulaşmış, zor durumda olmalarına rağmen sattığı ürünleri ücretsiz vermiş veya maliyetin altında yetkililerimize ve vatandaşlarımıza ulaştırmıştır. Gece gündüz demeden maddi ve manevi olarak vatandaşlarımızın yanında olmuştur. Ulaşım sektöründe faaliyet gösteren nakliyeci, minibüsçü, taksicimiz esnafımız yeri geldiği zaman ücretsiz, yeri geldiği zaman sadece yakıt ücreti alarak ayni yardımları taşımış ve yolcu nakil işlemlerini gerçekleştirmiştir.

Erzincanlı olmaktan ve böyle bir cefakâr, fedakâr ve cömert esnaflarımızın temsilcisi olmaktan gurur ve şeref duyuyorum. Deprem bölgesine yönelik her türlü yardımlarımız hız kesmeden devam etmektedir.

Devletimiz ve milletimiz çok güçlü, Allah’ın izniyle bugünleri de hep beraber atlatacağız ve yaraları hep birlikte saracağız. Rabbim Ülkemizi bu tür felaketlerden ülkemizi muhafaza etmesini diliyor, tüm esnaf ve sanatkârlarımıza işlerinde kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.