Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Ulalar Spor Evinde Kazanmaya Devam Ediyor

Bölgesel Amatör Ligde Erzincan'ı temsil eden Erzincan Ulalar spor kendi sahasında konuk ettiği 1926 Bulancak sporu ilk devrede bulduğu gollerle 3-0 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.

Bölgesel Amatör Ligde Erzincan'ı

Erzincan Müstakil Atletizm sahasında oynanan Bölgesel Amatör Lig 4. gurup 10. hafta mücadelesinde 1926 Bulancak sporu 3-0 mağlup eden Erzincan Ulalar Spor 10. hafta sonunda topladığı 19 puan ile 4. sırada bulunuyor.
Sahasında yenilgisi bulunmayan Erzincan Ulalar spor mutlak galibiyet için çıktığı mücadeleden 3-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.
Maça hızlı başlayan Erzincan Ulalar spor 12. dakikada Metehan Çakal ile bulduğu gol ile takımını 1-0 öne taşıdı. Ataklarını sürdüren Erzincan Ulalar sporda bu kez 34. dakikada Murat Can Yayla takımını 2-0 üstünlüğe taşıyan gole imza attı.
Devrenin bu skorla tamamlanması beklenirken Erzincan Ulalar Sporun  golcü ismi Halil Akhan 45+3 de takımını 3-0 öne taşıyan golü atarak devreye farkli girmesini sağladı.
İkinci yarıda farkı açmak isteyen Erzincan Ulalar spor bulduğu pozisyonları değerlendiremezken konuk 1926 Bulancak spor kontra ataklarla gol aradı. Her iki takımda ikinci yarıda gol atmayı başaramayında mücadele Erzincan Ulalar sporun 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 
Erzincan Ulalar spor 11. hafta mücadelesinde liderlik mücadelesi veren Tokat Belediye Plavne spora konuk olacak.