Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor komşuya puan vermedi

TFF 2. Lig Beyaz gurup 20. Hafta mücadelesinde kendi sahasında gurupta son sırada yer alan Bayburt İl Özel İdare sporu konuk eden 24Erzincanspor ikinci yarıda bulduğu gol ile mücadeleden 1-0 galip ayrılarak 5’nci sıraya yükseldi.

TFF 2. Lig Beyaz

Erzincan 13 Şubat Şehir stadyumunda oynanan ve Batuhan Çolak, Orhan Timurtaş ve Sezgin Şahbaz’ın yönettiği mücadeleden 1-0 galip gelen 24Erzincanspor puanını 36 yaparak beşinci sıraya yükseldi.

Şampiyonluk mücadelesi veren 24Erzincanspor son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Gecen haftayı deplasmanda 4-0 gibi farklı galibiyet ile geçen 24Erzincanspor sahasında gurupta son sırada bulunan Bayburt İl Özel İdare spor karşı favori olarak çıktığı mücadeleden ikinci yarıda bulduğu gol ile 3 puan alarak iddiasını sürdürdü.

İlk yarının ilk dakikalarından itibaren baskı kuran ve gol arayan taraf ev sahibi 24Erzincanspor kanatlardan taşıdığı toplarla gol ararken konuk Bayburt İl Özel İdare spor kontra atakla gol aradı. Her iki takımda ilk devrede buldukları pozisyonlarda gol bulamayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya da baskılı ve atak başlayan ev sahibi takım 24Erzincanspor 69’ncu dakikada Yasin Dülger ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik için öne çıkan konuk Bayburt İl Özel İdare sporun defansta verdiği açıkları kontra ataklarla değerlendirmek isteyen 24Erzincanspor bu dakikadan sonra buldukları pozisyonları değerlendiremeyince mücadele ev sahibi takım 24Erzinmcansporun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Oynadığı 20 maçta 10 galibiyet, 6, beraberlik ve 4 mağlubiyet ile topladığı 36 puan ile 5. Sırada yer aldı. 24Erzincanspor 21 hafta mücadelesinde hafta sonu İnegöl spora konuk olacak.