Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldırım Memleketi Erzincan’da

Türkiye Cumhuriyetinin son Başbakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, bir dizi programa katılmak üzere geldiği Erzincan’da yapımı devam eden hastane ve stadyumun inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Türkiye Cumhuriyetinin son Başbakanı

Eski TBMM Başkanı AK Parti izmir Milletvekili Binali Yıldırım, bir dizi programa katılmak üzere memleketi Erzincan’a geldi. Yıldırım, Erzincan Havalimanı’nda vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Erzincan Havalimanı’nda ki karşılama programına Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, İlçe Belediye başkanları, Kamu kurum ve  daire müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Partililer ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Katılımcılar ile tek tek tokalaşan Yıldırım havalimanından ayrılarak Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 250 yatak ek hizmet binası inşaatını gezdi. Yapımı tamamlanan ve kısa sürede hizmete açılacak olan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 250 yatak ek hizmet binasını gezen Yıldırım’a Milli Eğitim eski Bakanı AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik, ve hastane yöneticileri de katıldı. Yıldırım hastanenin son durumu hakkında Erzincan İl sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik’ten bilgi aldı.

Burada bir süre kaldıktan sonra bir diğer yapımı devam eden Erzincan stadının inşaat çalışmalarını da yerinde inceleyen Yıldırım burada yapımı devam eden Stat çalışmaları hakkında Gençlik Spor il Müdürü Volkan Burak Mumcu’dan bilgi aldı.

Hastane ve Stat inşaatlarını inceleyen ve bilgi alan Yıldırım daha sonra Köyüne hareket etti.