Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıgül; Erzincan’ı meclise taşımak için geldim

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan 1. Sıra milletvekili adayı Mustafa Sarıgül partililer tarafından Erzincan girişinde yoğun bir ilgi ile karşılandı. Sarıgül parti önüne gelerek partililere seslendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan

CHP Erzincan İl Başkanlığı önünde toplanan partili ve vatandaşlara seslenen Sarıgül burada yaptığı konuşmada “Erzincan’a çok geldim, hep koşarak geldim. Hep özlemle ve sevinçle geldim. Hep heyecanla geldim. Ama inanın bugün çok farklı duygular içindeyim. Askerden gelmiş evlat gibiyim. Evine dönmüş gurbetçi gibiyim” ifadelerini kullandı.

ERZİNCAN’A HEYECANLA GELDİM

Erzincan’a çok geldim, hep koşarak geldim. Hep özlemle ve sevinçle geldim. Hep heyecanla geldim. Ama inanın bugün çok farklı duygular içindeyim. Askerden gelmiş evlat gibiyim. Evine dönmüş gurbetçi gibiyim. Türkiye, çok önemli bir seçime gidiyor. Bu seçimler hepimize güzel bir Türkiye için bir araya gelme sorumluluğu veriyor. Seçimi kazanmaktan daha fazlasına ihtiyacımız var. Aynı zamanda yeni bir Türkiye inşa etmemiz lazım.

BENİM GÖREV VE SORUMLULUĞUM ERZİNCAN’DA ÇALIŞMAKTIR

Hak, hukuk, adalet içinde yaşayan, eşitlik içinde yaşayan, barış ve huzur içinde yaşayan güler yüzlü bir Türkiye inşa etmemiz lazım. Bunun için, herkesin elinden geleni yapması gerekiyor. Benim görev ve sorumluluğum Erzincan’da çalışmaktır. CHP Erzincan milletvekili adayı olarak buradayım. CHP gençlik kollarında siyasete başladım. Genç yaşta milletvekili seçildim. Başkanlık divanında görev yaptım. Şişli’de uzun yıllar belediye başkanlığı yaptım.

İşsize iş bulmayı, evsize ev bulmayı, dertlere derman olmayı Allah’ım bana nasip etti. Yaptığımız bu hizmetler, bize yeni bir görev ve sorumluluk getirdi. CHP Erzincan milletvekili adaylığını bir görev ve sorumluluk olarak görüyorum.

HAMURUMUZ, KOKUMUZ, DOKUMUZ ERZİNCAN

Erzincan benim baba ocağım. Bizim hamurumuz, kokumuz, dokumuz Erzincan topraklarıdır. Bu toprakların örfünü, âdetini, inançlarını bilen bir insanım. Törelerimize, geleneklerimize, inançlarımıza bağlı, büyüğümü, küçüğümü bilerek siyaset yaptım. Yapmaya da devam edeceğim. Hep proje siyaseti yaptım. Hep iş ve aş siyaseti yaptım. Hep kardeşlik ve barış siyaseti yaptım. Milletin derdini derdim bildim.  İşi olmayanın, darda kalanın, haksızlığa uğrayanın yanında oldum. Olmaya da devam edeceğim.

ERZİNCAN’ITÜRKİYE’NİN YILDIZI YAPACAĞIM

Belediyecilikte Şişli’yi nasıl model yaptıysam, memleketim Erzincan’ı da Türkiye’nin yıldızı yapacağım. Gençlerimize iş bulmak, hemşerilerimizin rızasını kazanmak, daha fazla yatırım, daha fazla aş, iş getirmek, tarımda, sanayide ve turizmde Erzincan’ın yüzünü güldürmek için adayım. Sizin derdiniz benim derdim. Dertlerinizi çözmek için adayım. Samimiyetle ve iyi niyetle yola çıktım.

DERTLERİNİZİ ÇÖZMEK İÇİN ADAYIM

Hiçbir parti farkı gözetmeden herkesi kucaklayacağım. Erzincan’ı TBMM’de en iyi biçimde temsil edeceğim. Erzincan’ın sorunlarını meclise taşıyacağım. Meclisin ve ülkemizin dikkatini Erzincan’a çekeceğim. Erzincan’ın sesi artık daha gür çıkacak. Erzincan konuşulur olacak. Ben vaatte bulunmuyorum. Bugüne kadar yaptığım şeyleri söylüyorum. Ben bugüne kadar hiçbir yurttaşıma sen kimsin, necisin, hangi partilisin? Diye hiç sormadım. Hep sadece şunu sordum: “senin için ne yapabilirim?”  Yine onu soracağım.  Bana oy versin vermesin herkesin yardımına koşacağım. Herkesin hakkını ve hukukunu koruyacağım. Haftanın üç günü, salı, çarşamba, perşembe günleri meclis çalışmaları nedeniyle Ankara’da olacağım. Diğerdört gün Erzincan’da olacağım. Evim ocağım burası olacak.

KIRK KAPIYA KIRK ANAHTAR SOKMADAN ULAŞABİLECEKSİNİZ

Bildiğiniz, tanıdığınız, sizi anlayan, sizi bilen, sizi duyan bir vekiliniz olacağım. Kırk kapıya kırk anahtar sokmadan ulaşabileceksiniz. Ailenizden birini görmeye gelmiş gibi geleceksiniz.

Geçmişte hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun, herkesin desteğini istiyorum. Hangi etnik kökene, inanca sahip olursanız olun, hangi siyasi partiye oy vermiş olursanız olun, hepiniz benim öz be öz kardeşimsiniz, hepimiz öz kardeşiz.

YAŞLILARIN EVLADI, KÜÇÜKLERİN ABİSİ, BÜYÜKLERİN KARDEŞİ OLACAĞIM

Ben milletvekili olmaya değil, yaşlıların evladı, küçüklerin abisi, büyüklerin kardeşi olmaya geldim. Seçim, sözün millete geçmesi demektir, seçim havayı temizler, moral verir. Seçimlere katılan her partiden bütün milletvekili adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Centilmence bir mücadele olsun. CHP milletvekili adayları olarak, güzel bir seçim kampanyası yapacağız.

Bir oy daha fazla almak için, insanları incitmeyeceğiz. Kul hakkı yemeyeceğiz.  El ele, kol kola, omuz omuza vererek çalışacağız, çalışa, çalışa kazanacağız. Türkiye’nin sorunlarını çözeceğiz.

İNSANCA VE HAKÇA BİR DÜZEN

Adil bir devlet, insanca ve hakça bir düzen kuracağız. Sevginin diliyle konuşacağız, sevgi kazanacak,  Erzincan kazanacak.   Kazanan Türkiye olacak” dedi.

Sarıgül yaptığı konuşmanın ardından yoğun ilgi ile parti binasına geçerek partililer ile bir süre sohbet etti.