Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıgül; 6 Mayıs’ta Erzincan’da tarih yazacağız

14 Mayısta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçim çalışmalarını sürdüren CHP Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül Erzincan’da tüm Erzincanlıları 6 Mayıs’ta, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapılacak mitinge davet etti.

14 Mayısta gerçekleştirilecek olan

Seçim otobüsü ile CHP il binasına gelen Sarıgül parti önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Sarıgül; 6 Mayıs’ta Erzincan’da tarih yazacağız” dedi.

Sarıgül konuşmasında; Ben milletvekili olmaya değil, yaşlıların evladı, küçüklerin abisi,büyüklerin kardeşi olmaya geldim. Hiçbir parti farkı gözetmeden Erzincan’ın yüzde yüzünü kucaklayacağım, yüzde yüzünün yüzünü güldüreceğim.

BÜTÜN ERZİNCAN’IN MİLLETVEKİLİ OLACAĞIM

Bana oy verenler mutlu olacak, vermeyenler üç ay sonra “Sarıgül adammış keşke oy verseydik” diyecekler. Bize oy vermeyenlerin de hakkını hukukunu koruyacağım. Haktan, hukuktan ve adaletten ayrılmayacağım. Benim gönlümde varlıklı, sağlıklı ve huzurlu bir Erzincan var. Çalışan, üreten, kazanan bir Erzincan var. Her evde huzur, her evde bereket olsun istiyorum. Herkesin yapacak işi olsun. Herkesin yiyecek aşı olsun. Herkesin başını sokacağı evi olsun istiyorum.

EVLERDE TEK BİR İŞSİZ EVLADIMIZ KALMAYANA KADAR ÇALIŞACAĞIM

Erzincanlıları 6 Mayıs’ta, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapılacak mitinge davet eden Sarıgül, 6 Mayıs’ta Erzincan’da tarih yazacaklarını söyledi. Sayın Kılıçdaroğlu’nu genel başkan olarak karşılayacağız, cumhurbaşkanı olarak uğurlayacağız diyen Mustafa Sarıgül sözlerini şöyle sürdürdü: Sayın Kılıçdaroğlu, devleti rayına, ekonomiyi yoluna koyar, ülkeyi huzura kavuşturur. Herkesin cumhurbaşkanı olur. Tarlada, fabrikada üretim, kamuda dürüst yönetim parolasıyla ülkeyi yönetir” dedi.

Sarıgül, yaptığı konuşmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapılan resim yarışmasında derece yapan öğrencilere hediyelerini vererek, öğrencileri mecliste misafir edeceğini söyledi.