Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazan'ın ardından bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Milletvekili adayları Cemil Yavuz Aksu ve Aziz Gün yayımladıkları ortak bayram mesajında; Bayram uzağı yakın eden, yaşlılara huzur veren, çocuklara anı biriktiren müstesna zamanlardır” ifadelerine yer verdiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan

Aksu ve Gün mesajlarında; “İbadetlerimizle Rabbimize yaklaştığımız, iyiliklerimizle insanlığa umut olduğumuz bir Ramazan‘ın ardından bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bizler, Ramazan ayı boyunca sabrın, sükûnetin ve yardımlaşmanın değerini bir kez daha hatırladık. Sofralarımızda ekmeğimizi, aşımızı paylaştık. Şimdi de bayram coşkunu birlikte yaşayacağız.

Bayram, mutluluk günleridir. Nezaketin, cömertliğin, diğergamlığın ve kardeşliğin vaktidir. Büyüklerin elleri, küçüklerin gözleridir. Bayram uzağı yakın eden, yaşlılara huzur veren, çocuklara anı biriktiren müstesna zamanlardır. Bayram sadece insanlara neşe, mutluluk vermez. Aynı zamanda insanlar arasındaki uçurumu da kapatır. Safları sıklaştırır. Küskünleri barıştırır, hanelere neşe, sofralara bereket getirir.

Bulunduğumuz bu güzel coğrafyada derin kültürel zenginliklerimizin ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Ramazan Bayramı’nı vesile bilip milletçe kırgınlıkları ve dargınlıkları unutmalı, kardeşlik ikliminin tesisi için azami gayret göstermeliyiz. Bayrağımıza, vatanımıza ve manevi değerlerimize sahip çıkmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayram’ınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramınız bayram olsun, bizleri husumetlerin, savaşların olmadığı, gönül coğrafyamızda sevincin, mutluluğun hâkim olduğu günlere ulaştırsın” ifadelerini kullandılar.