Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Paçacı, Kurban Bayramında Sıla-İ Rahimi İhmal Etmeyelim

Erzincan Refahiye İlçesi Belediye Başkanı Çakmak Paçacı kurban bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Kurban bayramında sıla-i rahimi ihmal etmeyelim. Muhtaçlara, kimsesizlere, yetimlere ve şehitlerimizin bizlere emanetleri olan kıymetli çocuklarına kol kanat gerelim sevelim, sevindirelim” dedi

Erzincan Refahiye İlçesi Belediye

Toplumsal yaşamda önemli yeri bulunan bayramların, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı özel günler olduğunu mesajında vurgulayan Başkan Paçacı, şunları kaydetti: “Bu nedenledir ki bayramlarda, dargınlıklar ve kırgınlıklar unutulmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sadece bayram günlerinde değil yaşantımızın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalıyız. Hoşgörü, barış kardeşlik ve esenlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde ve her zaman daim olmasının bireysel ve ulusal sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız. 
Hemşerilerime güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayram diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.