Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özker; Türkiye’mizin yarınlara umutlu insanlar ülkesi olması en büyük dileğimizdir

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan İYİ Parti Erzincan İl Başkanı Ümit Özker, Milletimizin huzur ve barışa kavuşması ve ekonomik problemler nedeniyle, işsizlik nedeniyle karamsar ve umutsuz günlere uyanan vatandaşlarımızın karamsarlığının son bulması, Türkiye’mizin yarınlara umutlu insanlar ülkesi olması en büyük dileğimizdir.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir

Başkan Özker mesajında; Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir.

Millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızın hatırlanması, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşacağız.

Bu anlamlı bayramın Erzincan halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.