Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özker; Biz tüm Erzincan'ı temsil edeceğiz

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Partide, İl Başkanı Ümit özker seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek

Başkan Özker İYİ Parti il binasında yaptığı açıkalamasında; Özker, biz Millet ittifakı İYİ Parti olarak çok iddialıyız. tüm çalışma ve kampanlarımızı 2-0 üzerine kurduk” dedi. 
İYİ Parti il başkanı Ümit Özker konuşmasının devamında; “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği seçimlerine İYİ Parti teşkilatımız, Dr. Ufuk Aktaş ile birlikte çok yoğun bir kampanya dönemi geçiriyoruz. 
Seçim çalışmalarımız kapsamında tüm vatandaşlarımızı, Erzincanlı hemşerilerimizi tek tek gezerek ev toplantıları yapıyor, iş yerlerini geziyor ve öncelikli olarak sorunlarını dinliyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini alarak onların sorun ve taleplerine çözüm önerileri üretmek üzere seçim kampanyamızı sürdürüyoruz. Bu seçim kampanyası şehrimizin, Erzincan’ımızın uzun yıllardır görmediği şekliyle renkli ve heyecanlı bir şekilde geçiyor. 
VATANDAŞLARIMIZDAN GÖRDÜĞÜMÜZ TEVECCÜH BİZLERİ ZİYADESİYLE MUTLU EDİYOR
Vatandaşlarımızdan gördüğümüz teveccüh bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İnanıyorum ki seçim sonucunda Erzincan kazanacak, ülkemiz kazanacak ve Millet ittifakının bileşenleri kazanacaktır. Millet İttifakının bileşenlşenleri olan diğer il başkanlarımız, siyasi partilerimiz de ortak istişare içerisinde uyumlu bir çalışma içerisindedeyiz ve bu seçimde zaferle ayrılacağımıza inancım tamdır.  
ÇALIŞMA VE KAMPANYALARIMIZI 2-0 ÜZERİNE KURDUK
Seçime katılım sağlayan her siyasi parti gibi kendilerininde 2-0 yapma hedefleri olduğunu söyleyen Özker, biz Millet ittifakı İYİ Parti olarak çok iddialıyız. tüm çalışma ve kampanlarımızı 2-0 üzerine kurduk. İnşallah kazandıktan sonra tüm şehrimizi kucaklayacağız, bize oy vermeyenlerin dahi sorunlarına dertlerine çözüm olacağız. Biz tüm Erzincan’ı temsil edeceğiz” ifadelerine yer verdi.