Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özker; "19 Mayıs milletimizin milli mücadeleyi başlattığı tarihtir"

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan İYİ Parti Erzincan il başkanı Ümit Özker; "19 Mayıs, hürriyetine düşkün, esarete boyun eğmeyen milletimizin milli mücadeleyi başlattığı tarihtir" dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma

Başkan Özker mesajında; 19 Mayıs; ulusumuzun kendi vatanında, özgür ve bağımsız olarak onuruyla yaşama kararlılığının haykırıldığı andır. Türk Milletinin içinde bulunduğu tarifsiz yokluğa ve yoksulluğa rağmen başlatılan bu yürüyüş; milletimizin birlik ve aynı idealler etrafında kenetlenmesinden güç almış, işgal kuvvetleri karşısında vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için bir millet ayağa kalkmış, tarihte eşine az rastlanır bir kurtuluş destanı yazılmıştır.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletinin var olma mücadelesi açısından büyük önem taşıyan 19 Mayıs tarihini Türk Gençliğine armağan etmesi de büyük anlam taşımaktadır.

Türk gençliğine olan inancını ve güvenini her fırsatta dile getiren Atatürk’ün bu takdirini en üst seviyede tutmak bizlerin ve gençliğin en önemli görevidir. Ülkemizin ve insanlarımızın layık oldukları mutlu, müreffeh ve güçlü bir ülkeye kavuşmamız da gençliğimizle olacaktır.

Bu duygularla 19 Mayıs’ın 104.yılını yaşamanın gururuyla en büyük ümidimizin gençler olduğunu belirtiyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatanı uğruna canını veren aziz Şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.