Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekillerinden Gazeteciler Günü Mesajı

Erzincan Milletvekilleri mesajlarında; "Yaşadığı toplumun ahlak kurallarını ve değerlerini göz önünde bulundurarak mesleğinin gereğini hakkıyla yapan tüm gazetecilik mesleği mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyoruz.

Erzincan Milletvekilleri mesajlarında; "Yaşadığı

Gazetecilik mesleği gerekliliği ve neticeleri itibariyle son derece mühim ve ağır bir sorumluluktur. Özellikle bilgi kirliliğinin had safhaya ulaştığı günümüzde doğru ve güvenilir gazetecilik anlayışı daha fazla aranır hale gelmiştir. AK Parti olarak bilhassa sosyal medya aracılığıyla yapılan asılsız, provakatif ve gelişi güzel ortaya atılan yalan haberlerle bugüne kadar ciddi bir mücadele politikası yürüttüğümüz gibi mesleğini hakkıyla, mesai mefhumu gözetmeksizin yapan meslek mensuplarımızın da destekçisi olduk. Yarım asırdır sekteye uğratılmış demokrasiyi yeniden milletimizle kavuşturan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına ortak olmuş neferler olarak gazeteciliğin demokrasimizin ayrılmaz bir parçası olduğunu çok iyi bildiğimizi ve gerçekleştirdiğimiz reformlarla mesleğin kutsiyetine daima saygı duyduğumuzu birkez daha belirtmek isteriz.

Bu duygu ve düşüncelerle gazetecilik mesleği ilkelerine eksiksiz bağlı kalarak toplum vicdanının gözü, kulağı ve sesi olan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandılar.