Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletimiz hizmet edenle laf üreteni ayırt edecektir

Seçin öncesi milletin öngörüsüne ve vefa duygusuna duydukları güveni dile getiren Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ve 28. Dönem milletvekili adayı Mehmet Cavit Şireci, “Milletimiz hizmet üretenle laf üreteni ayırt edecek.” İfadesine yer verdiler.

Seçin öncesi milletin öngörüsüne

Karaman ve Şireci yaptıkları açıklamalarında; “Önemli bir seçimin arifesindeyiz. Öncelikle bu seçimin sulh ve selamet içinde tamamlanması en büyük isteğimizdir. Provakatif davranışların maksadı bellidir ve toplumumuzun ekserisinin sağduyusu bu tür davranışlara pirim vermez. Bundan eminiz. Bu seçim bu ülkede bu güne kadar yapılmış en önemli seçimdir. Tüm dünya gözünü bu seçime dikmiş durumda. Bu durum, bu iddiamızın delilidir.

BU SEÇİM YÜZYILIN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ

Amerikan, İngiliz, Alman, Fransız, Yunan gazete ve televizyonlarında manşet haber olarak bu seçim günlerdir gündemde. Ancak bilmeliyiz ki gariban mazlum Afrika ülkelerinin de gündeminde. Ermeni mezalimi mağduru Azerilerin de gündeminde. Filistin’in, Gazze’nin de gündeminde, Beytullah’da dua eden anaların da gündeminde, bu seçim yüzyılın en önemli seçimi. Çünkü Türkiye Yüzyılı başladı. Mazlumlar bizim yanımızda. Zalimler ise karşımızda. Küresel çeteler, ülkemizde kolay yönetebilecekleri kukla bir iktidar istiyor. Çünkü büyük, güçlü, lider ülke Türkiye, onarın çıkarlarına hizmet etmiyor.

BİZ KAPATTIĞIMIZ DEFTERLERİ AÇAMAYIZ

Terörü bitirdik. Ülkemizde terör de terörist de kalmadı. Şimdi yurtdışında terörle mücadele ediyoruz. Bu küresel güçler bunu istemiyorlar. “Apo’nun heykelini dikeceğiz” diyen adama tekmili birden özgürlük vaat ediyor. 40 yıldır besleyip büyüttükleri Fetöyü de bitirdik. Büyük bir hayal kırıklığına uğradılar. Şimdi ne diyorlar. KHK’lıları görevlerine iade edeceğiz diyen birine açık destek veriyorlar. Biz kapattığımız defterleri açamayız. Biz kurduğumuz sulh ortamını bozdurmayız. Ülkemizi sanayide, tarımda, hayvancılıkta, eğitimde, sağlıkta her alanda şahlandırdık. 250 milyar doları aşan ihracat rakamlarını yakaladık. Fabrikalarımız 3 vardiya çalışıp yurt dışına ürün yetiştiremiyor. Üreten, çalışan, büyüyen Türkiye’yi de istemiyorlar.

ÜLKEMİZİ DÜNYADA LİDER ÜLKE YAPACAĞIZ

Biz milletimizin yanındayız. Biz milletimizden aldığımız güçle bunu başardık. Yarın da sizlerden alacağımız güçle, ülkemizi dünyada lider ülke yapacağız. Teknoloji üssü, bilişim üssü yapacağız. Savunma sanayinde, yerli otomobilde, yerli uydularımızda, yerli lokomotifimizde geldiğimiz noktada dünyanın gıpta ile izlediği bir ülke olmayı başardık. Şimdi uzay çağında sıra, Şimdi yapay zekâda, şimdi robotik teknolojilerde dünya devi olacağız. Çağ ne gerektiriyorsa onu yakalayacak olan ancak ve ancak biziz. Milletimiz laf yapanla iş yapanı ayırt edebilecek ferasete sahiptir. Yarın, milletçe sandığa gideceğiz. Sizlerden bir oy milletin adamı Türkiye Yüzyılının mimarı Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy Ak Partiye kullanmanızı istiyoruz. Doğru adamla, doğru adımlarla yürümek için” ifadelerine yer verdiler.