Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millet ittifakı 2. Sıra adayı Dr. Ufuk Aktaş seçim çalışmalarını sürdürüyor

Millet ittifakı 2. Sıra adayı Dr. Ufuk Aktaş Erzincan Ordu caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek destek istedi. Ziyaretlerinde İYİ Parti İl başkanı Ümit Özker ve Merkez İlçe başkanı Veda Bingöl’de yer aldı.

Millet ittifakı 2. Sıra

Millet ittifakı 2. Sıra adayı Dr. Ufuk Aktaş seçim çalışmalarını sürdürüyor. Halkın her kesiminin takdirini toplayan Millet ittifakı 2. Sıra adayı Dr. Aktaş vatandaşları dinleyerek istek ve taleplerini not aldı.
 

Esnaf ve vatandaşları tek tek dolaştıklarını ve projelerini anlattığını söyleyen Aktaş; Bugün il başkanımız ve merkez ilçe başkanımız ile birlikte esnaflarımızı geziyoruz. Ziyaretlerde vatandaşlarımız çok sıcak ilgi gösteriyor. Esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz. Yardımcı olabileceğimiz konularda notlarımızı alıyoruz. Çalışmalarımız gayet güzel bir şekilde devam ediyor. Secim gününe kadar esnaf ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. Tüm Erzincanlı hemşerilerimiz ile buluşmaya, ellerini sıkmaya, sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz.  
 

İnşallah vatandaşlarımızın teveccühleri ile Millet ittifakı olarak 2-0 yaparız ve Erzincan’ı mecliste temsil ederiz” dedi.