Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’de Aday Adaylık Süreci Salı günü başlıyor

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) milletvekilliği genel seçimleri için aday adaylığı başvurusu, salı günü başlayacak ve 21 Mart'ta sona erecek.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP)

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs Pazar günü yapılacak. 36 siyasi partinin katılmaya hak kazandığı seçimler için milletvekili aday adaylığı başvuru süreci de başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl başkanı Salih Aksu konu ile ilgili Parti il binasında yaptığı açıklamasında, partisinin milletvekili aday adaylığı başvurularının 14 Mart’ta başlayacağını duyurdu.

Aksu, yaptığı açıklamada, MHP milletvekili aday adaylığı başvurularının 14 Mart Salı günü saat 09.00 itibarıyla kabul edilmeye başlanacağını ve 21 Mart Salı günü saat 17.00’de sona ereceği bilgisini verdi.

Aday adayları için başvuru esnasında yapması gereken ve hazırlanmaları gereken evraklar ile ilgili de bilgi veren Aksu,  Yüksek Seçim Kurulu tarafından gönderilen 2023/91 nolu kararı gereğince 14 mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği genel Seçimlerinde aday adaylık başvuruları için kamu görevlilerinin 16 Mart’a kadar istifa etmeleri gerektiğini söyledi.