Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP İliç İlçe Başkanı Taşyumruk, Gençlerle Bir Araya Geldi

2022 Ağustos ayında Erzincan İliç İlçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak atanan Av. Mahmut Taşyumruk gençlerle bir araya geldi. Taşyumruk, 2023 aydınlık Türkiye’sini oluşturmak adına, memleketimiz Erzincan’dan bir adım atmaya karar verdik bu etkinliği tertip ettik” dedi.

2022 Ağustos ayında Erzincan

Kıymetli vakitlerinden feragat ederek etkinliğe katılan her ülküdaşıma, kardeşime teşekkür ediyorum diyen MHP İliç ilçe Başkanı Mahmut Taşyumruk, 2023 yılını karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde; burada bulunan tüm kardeşlerimle inşallah

Cumhuriyetimizin 100. Yılını idrak etmek de nasip olur.

Gençlerle sohbet eden ve gençlere seslenen Taşyumruk, Son dönemde bilindiği üzere bir grup Z kuşağı diye gençliğimizi sınıflandırıyor, ayrıştırıyor. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi “Biz bu duruma karşı çıkıyoruz, Bir Türk dünyaya bedeldir’ sözünün karşılığını görüyoruz. Onları çok seviyoruz. Hangi düşünceyi savunurlarsa savunsunlar hepsini bağrımıza basıyoruz.” Bugün de burada bulunan genç kardeşlerimizle birlikte, 2023 aydınlık Türkiye’sini oluşturmak adına, memleketimiz Erzincan’dan bir adım atmaya karar verdik bu etkinliği tertip ettik.

Hepinizin bildiği üzere 2023 yılında Türkiye’mizi 100. Yılına götürecek yöneticilerimizi seçeceğiz. Her ne kadar bugün her siyasi parti 2023’ün öneminden bahsetse de, liderimizin daha yılbaşımız olduğu 1997 senesindeki anlatımlarından dahi biz 2023’ün önemini okumuş ve kavramıştık.

Bu nedenle ben buradaki tüm kardeşlerimden de, Cumhuriyetimizin 100. Yılının önemini okuyup kavramalarını rica ediyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda, ben de bir genç kardeşiniz olarak bu birlikteliğin artmasını ve 100. Yılımıza beraber yürüyerek girmeyi sizlerden talep ediyorum. Hepiniz sağ olun, var olun. Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.