Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’ de Akpınar rüzgârı esti

28. Dönem milletvekilliği aday adaylığı tanıtım toplantısında basın açıklamasında bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan aday adayı Lütfü Yaşar Akpınar Milliyetçi Hareket Parti’sinden adaylık sürecimin olması bizim ömür boyu iftihar edeceğimiz bir madalyamızdır” dedi.

28. Dönem milletvekilliği aday

Milliyetçi Hareket Partisi il binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına MHP İl Başkanı Salih Aksu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, MHP Merkez ilçe başkan Çetin Polat, MHP Kadın Kolları başkanı Serpil Ayvaz, Türk Tarım Orman Sen Genel Başkan Yardımcısı Erdal Polat ve partililer katıldı.

İlk olarak açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan il başkanı Salih Aksu; “Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmak, aday adayı olmak bir ayrıcalıktır. 600 Milletvekilinin seçileceği bir ülkede aday adayı olan arkadaşlarımız ister aday olsun ister milletvekili olsun ister olamasın bizim gözümüzde değerleri hep aynıdır. Bu mihmalde de kalacaktır. Aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi 54 yıllık bir mazisi olan köklü bir partidir. Geleceğimizin yüzyılında Lider Ülke Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak için dünyada Lider Ülke yapabilmek için Cumhur İttifakı’nın bu ülke için çok fazla ehemmiyet arz ettiğini hepimiz bilmekteyiz. Cumhur İttifakı kurulduktan sonra Türkiye’de çok büyük işler yapıldı. Bugün Ayasofya açıldıysa Türkiye bağımsız ve hür bir ülke olduğu için olmuştur. Bugün Libya ile aramızda Mavi Vatan dediğimiz, Akdeniz’de haçlıları aramıza sokmadığımız, hür ve bağımsız karar verdiğimiz anlamına gelmektedir. Bugün terörle mücadelede ülkemizin bekasında, terörü bitirme noktasında kararlılıkla devam ediyoruz. Karabağ’ı 29 yıl sonra almamız Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü olmasından kaynaklanıyor. Genel Başkanımızın deyimiyle “Önce Ülkem ve Milletim” anlayışıyla partimizden aday adayı olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Erzincan’da Allah’ın izniyle 31 Mart’ta kazanmış olduğumuz belediyemiz ile 4 yıldır yapmış olduğu hizmetleriyle göz dolduran belediyemiz ile 14 Mayıs’ta da Milletvekilliğinin mührünü vuracağımıza da inancım tamdır” dedi.

Ardından konuşmasını yapan Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun; “Erzincan halkının ve camiamızın adaylarımıza göstermiş oldukları teveccühten dolayı hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Birlikte hayır ayrılıkta azap vardır düşüncesiyle camiamız son yıllarda hakikaten kendine yakışır bir şekilde sahada ısrarla ülkenin bütünlüğünü korumak adına başta Genel Başkanımız olmak üzere politikalar geliştirmekte, onunla birlikte bu yolda gönül veren tüm ülküdaşlarımızla aynı birliktelik üzerine hassasiyetlerini korumakta.  Erzincan denkleminde de, Erzincan Belediyesinde tam 4 yıldır bütün hemşerilerimizin ve ülküdaşlarımızın desteği ile çok güzel hizmetler yaparak bugüne geldik. Şimdi de milletvekilliği seçiminde İnşallah 4 tane aday adayı arkadaşlarımızın arasından hangisi olursa arkasında samimiyetle duracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Birbirimizi yormadan, enerjimizi hiçe harcamadan, birbirimizi destekleyerek, el ele vererek zirveye ulaştıracağımız her vekilimiz halkımıza hizmet etmekten geri durmayacaktır. Ülkücü camianın ortak bir özelliği var, hiç kimse cebinde bir şey düşünmüyor. 4 yıldır biz belediyedeyiz hiç kimsenin tek bir kuruş talebi olmadı. Allah hepinizden razı olsun. Kaynakları milletimize nasıl sunabiliriz? Konusunda herkes fikir beyan ediyor. Bu yolda yol arkadaşlığı yaptığımız herkesin düşüncesi halkımıza faydalı olmak. Bu temel üzerine dayalı düşünce ile hareket edilmektedir. Eminim ki ülkücü camia içerisinde bulunan ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu noktada taçlanmasını arzu eden tüm arkadaşlarımız, milletvekili aday adaylarımızı en iyi performansla sahada takip etmeye, onlarla beraber olmaya niyetli. Erzincan halkının şöyle bir beklentisi var; “Milletvekilini Milliyetçi Hareket Partisi’nden seçmek istiyorum.” Bu arzu üzerinde tüm halkımız bir talep peşinde. Yani adaylarınızı bize iyi tanıtırsanız biz seçeceğiz diyorlar. Onun için de halkımızın bize bu konuda vermiş olduğu krediyi doğru kullanabilirsek eğer, 14 Mayıs akşamı en az 1 milletvekili ile taçlandırmış olacağız. Ben şimdiden Milletvekili Aday Adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, iyi ki varsınız.”

Son olarak konuşmasını yapan Milliyet Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Lüftü Yaşar Akpınar 31 Mart’a vurgu yaparak; 31 Mart’ta belediye başkanlığını Sayın Bekir Aksun ile kazandık, bugün bizlerde milletvekilliği için aday adaylığımızı açıklıyoruz. İnşallah bu tarih bizlere de uğurlu gelecek ve Erzincan’ın milletvekili olarak 15 Mayıs’ta sizlerin karşısında yeniden olacağım” dedi.

Akpınar konuşmasının devamında,; Saygıdeğer ülküdaşlarım sizlerin içerisinden çıkmış bir kardeşiniz olarak bende ülkemizin içerisinde olduğu bu zor süreçte camiamıza güç vermek, destek olmak, sorumluluk almak adına aday adayıyım. Başvurumu yaparken hiçbir hesabım olmadan yaptım çünkü bizler şuna inanıyoruz ki bu çatı altında siyaset yapmak, Milliyetçi Hareket Parti’sinden adaylık sürecimin olması bizim ömür boyu iftihar edeceğimiz bir madalyamızdır. Aday listeleri açıklandığın zamanda sıramız kaç olursa olsun, nerede olursa olsun dün olduğu gibi her daim Ülkücü hareketin emrinde olacağım. Partimiz nerede görevlendirirse hangi ilçe, belde, köy, sokak her neresi ise orada Milliyetçi Ülkücü Hareketin bir neferi olarak çalışacağım. Saygıdeğer gönüldaşlarım ülkemiz zor bir süreçten bu seçime giriyor. Cumhuriyetin 100. Yılında Yüce Türk milleti olarak seçime Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde güçlü Cumhur İttifakını tekrar iktidar etmek mesuliyetimiz vardır. Hassaten sizlerden ve tüm gönüldaşlarından arzum şudur:  Biz Ülkücüyüz; ekmeğimiz bir, aşımız bir, davamız bir. Hangi aday adayı kardeşimiz nerede olursa olsun birlik içinde tek yumruk olarak her kapıyı çalarak her eli tutarak her gönüle girerek iman ve Ülküdaş ile MHP’yi Erzincan da 1. Parti yapalım. Ben söz veriyorum ki süreç ne olursa olsun yılmadan, yorulmadan çalışacağım. Sözlerimi çok uzatmadan tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Rabbim bahtımızı açık etsin. Teşrifleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. İyi ki varsınız” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından toplantıya katılım sağlayan partililer Milletvekili aday adayı Akpınar ile fotoğraf çektirirken gençler Ülkücü Vekil, Bozkurt Vekil sloganı attılar.