Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman “Terör yandaşlarına fırsat vermeyelim”

Milli Beka Hareketti Erzincan İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programında katılan AK Parti Erzincan Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Süleyman Karaman, seçimin önemine vurgu yaparak "terör yandaşlarına fırsat vermeyelim" dedi.

Milli Beka Hareketti Erzincan

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, Merkez İlçe Başkanı Hakan Ördek, Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Yılmaz ve partililer Milli Beka Hareketti Erzincan İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldiler.
Düzenlenen programda bir konuşma yapan İl Genel Meclis Başkan Vekili Milli Beka Hareketti Erzincan İl Başkanı Recep Gündüz “katılımcılara teşekkür ederek, hep beraber bu doğru adımlarla doğru yolda devam edeceğiz inşallah 2’de 2 yapacağız” dedi.
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci ise yaptığı konuşmasında “Milli Beka Hareketti Erzincan İl Başkanlığına ve yönetimine çok teşekkür ediyorum inşallah 15 Mayısta ikinci bayramımızı hep birlikte yaşarız diye hepinize saygılar sunuyorum. Diye konuştu.
Son olarak konuşan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman “Hakikaten bu güzel ortamda birlikte olmak benim de çok hoşuma gitti teşekkür ediyoruz. Biliyorsunuz 3 Mayıs Çarşamba günü AK parti Genel Başkan Vekilimiz İnşallah buraya gelecek bunu duyurmuş olayım. Birçok temel atma ve açılış ve miting programı yapacağız onun için bu dönemde biz kendi programlarımızı yapıyoruz. 
RECEP TAYYİP ERDOĞANI YENİDEN BAŞKAN SEÇMEK İSTİYORUZ 
AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Binali Yıldırım’ın buraya gelmesi bizim için önemli aslında Cumhurbaşkanımızın programı vardı ama bildiğiniz durum üzerine Cumhurbaşkanı programı şu anda ertelerdi dolayısıyla biz kendi çalışmalarımızı hemen başlıyoruz ve gece yarılarına kadar bütün arkadaşlarınızı bütün hemşerilerimizden bütün dostlarımızdan oy istiyoruz. Hedefimiz ne hedefimiz öncelikle dünya lideri liderimiz cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden başkan seçmek istiyoruz. Bu çok önemli ve bunu başaracağız hakikaten şu anda yapılan son anketlere göre Allah’ın izniyle birinciyiz. Erzincan alışıldığı üzere yani iki dönemdir iki sıfır olarak Ankara’ya vekil gönderdik İnşallah bu dönemde Erzincanlı hemşerilerimiz bunu tekrarlayacak ve biz de iki vekil olarak Ankara’ya gideceğiz ve gitmek istiyoruz. Çünkü iki vekil olunca çok daha kolay çalışılıyor çok daha göğsümüzü gelerek kurumlara gidebiliyoruz. 
BİZ BU ÜLKEDE ŞEHİTLER VERDİK AMA TERÖRE MÜSADE ETMEDİK
Biz Erzincanlıyız deyince kapılar daha kolay açılıyor onun için iki vekil olması çok önemli. Şimdi peki ne istiyorsunuz biz ne yapalım biz diyoruz ki oy vermek yetmez hakikaten çevremizden mümkün mertebe oy toplamamız lazım. Yani bizim yaptığımızı sizin de yapmanız lazım çünkü bu seçim sadece milletvekillerini ya da cumhurbaşkanını seçimi değil hepimizin seçimi. Ortamı görüyorsunuz gerçekten dün cumhurbaşkanımız söyledi neredeyse terör başı apoyu dışarı çıkarmak var. Biz bu ülkede şehitler verdik Ama teröre müsaade etmedik. Allah korusun olursa bir sürü sıkıntılarla baş başa kalacağız çocuklarımıza yazık torunlarımıza yazık. Yani zaten 40 yıldır bu mücadeleye yapılıyoruz bir daha böyle bir mücadele olsun istemeyiz. Lafla bu siyaseti yapmak da yetmez dostluğun kardeşliğin hoş görüyü Erzincan’da istiyoruz ’ki barış içinde kardeşçe bütün vatandaşlarımızdan hepsinden oy istiyoruz ve diyoruz ’ki Ülkemizi daha iyi geliştirelim bu toplantıya katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Milli Beka Hareketti Erzincan İl Başkanı Recep Gündüz AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şifreciye Rabia işaretli biblo hediye etti.