Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Platformu ve Birlik Ajansı Anket Çalışması Yapıyor

Erzincan’da bir anket ajansı tarafından siyasetin nabzını tutan bir anket çalışması başlatıldı. Ankette halkın gelecek seçimlerde tercih ettikleri Milletvekili ve Parti seçeneklerini işaretleyerek Erzincan’da partilerin oy dağılımlarına ilişkin bir fikir elde edilmesi hedefleniyor. Anket ay sonuna kadar devam edecek.

Erzincan’da bir anket ajansı

Gerçekleştirilecek anket sonunda ise en çok tercih edilen Milletvekili ve partinin gösterildiği bir tablo oluşturulacak. Siyasal nitelikli kamuoyu araştırması niteliğinde olan anket çalışmaları toplumun siyasal ve ekonomik alandaki tercihlerini yansıtacak.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Ajans sahibi ve Büyük Erzincan Platformu Başkanı Halim Albayrak genel seçimler öncesi yapılan anketin önemini dile getirdi. Albayrak; “Büyük Erzincan Platformu ve Birlik Ajans olarak bir anket çalışması yapıyoruz. Yaptığımız çalışma ‘Kimi Milletvekili Görmek İstersiniz?’ ‘Erzincan’da hangi partiye oy vereceksiniz?’ gelecek seçimlerde. Bununla ilgili gelecek döneme ilişkin bir çalışmamız var. Çalışmamız bugün başladı. Bu ayın sonuna kadar devam edecek. Çalışmamızın içeriğine bakacak olursak; ekonomik problemlerin gündemde olması, insanların bir şeyleri fark etmesi ve gelecekte neler yaşanabilir bunları görebilmektir. İnsanların bu konularda fikrini de merak ettiğimiz için böyle bir çalışmaya giriştik. İnşallah hayırlı olur.” dedi.

Ankete katılan vatandaşlar ise milletvekillerinden beklentilerini dile getirerek yaşanan ekonomik krize çözüm bulunmasını istediler. Vatandaşların temel sorunları ise hayat pahalılığı, maaşlara zam ve daha iyi koşullarda yaşam talebi oldu.