Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dünyada merkez konuma gelmek için Türkiye ilk adımlarını 29 Ekim’de TOGG ’un üretime geçmesiyle başladı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, çeşitli 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında Erzincan’a geldi. Bakan Ersoy, Türkiye’nin turizmde 2023 hedeflerini yükselttiklerini hatırlatarak “Türkiye başlı başına bir turizm ülkesi. Turizmi klasikleşmiş bölgelerin dışına çıkararak 81 vilayetimize yaymamız gerekiyor.

Kültür ve Turizm Bakanı

Özel bir salonda gerçekleştirilen 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programına Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, MKYK üyesi Ahmet Gündoğdu, Erzincan milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Malatya, Sivas, Gümüşhane ve Muş milletvekilleri yanı sıra eski dönem milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve il, ilçe teşkilatları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, “2023 seçimlerine doğru giderken “Yüz Yüze 100 Gün 100 Program” kapsamında ilimizde gitmedik ilçe, köy, mahalle ve esnaf bırakmadık. Hemşerilerimizle bir araya gelerek dertlerini sorunlarını taleplerini bir, bir dinleme fırsatı bulduk. Yaptığımız ziyaretlerde edindiğimiz ve edineceğimiz tecrübeler ile 2023 seçimleri için yol haritamızı belirlemiş olacağız.

HAKLI MÜCADELEMİZİ HER DAİM SÜRDÜRDÜK

21 yıllık AK Parti iktidarımızda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde, Türkiye’mizi ve Erzincan’ımızı bambaşka bir seviyeye getirdik. Kuruluşumuzdan bugüne, inandığımız değerleri korumak için çıktığımız bu kutlu yürüyüşte, milletimizin gösterdiği istikameti kendimize yol bildik. Bu doğrultuda içeride ve dışarıda haklı mücadelemizi her daim sürdürdük”

TÜRKİYE YÜZYILINA KUCAK AÇIYORUZ

Millet ve hizmet aşkıyla başlayan yolculuğumuz, ulaşımdan eğitime, kültürden sağlığa, savunma sanayisinden enerjiye başardığımız yüzlerce hedefle taçlandırdık. Ülkemiz için her zaman daha iyisini, en iyisini arzuladık. Geldiğimiz noktada, Türkiye’nin partisi olarak yeni bir döneme, Türkiye Yüzyılına kucak açıyoruz. Türkiye’nin yeni Yüzyılı için; Hep daha ileriyi hedefler ve aşkla çalışırsak hiçbir zaman yorulmayız. Kalbimizi ortaya koyarak yürürsek siz yol ve dava arkadaşlarımla tek vücut oluruz.

İnanç varsa, umutta vardır. İnanç varsa, imkân da vardır. Dün olduğu gibi bugünde başaracağımıza inanıyorum. Kendimiz için, ailemiz için, Türkiye Yüzyılı için, İnandığımız yolda yürüyoruz. Davamıza gönül veren, yılmadan mücadele eden teşkilatımızla ve Hemşerilerimiz ile yaptığımız toplantı ve görüşmelerimizde gördük ki; Erzincan’da 2023’ün rüzgârı esiyor. Geleceğe sağlam adımlarla yürüyen kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve teşkilat yöneticilerimizle verdiğimiz mücadeleye inanan vatandaşlarımızla büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa edeceğiz.

Muhalefet sadece lafla vakit öldürürken, 2053 vizyonuyla ülkemizin geleceğine dair hayali, programı ve projesi olan tek siyasi hareket AK Partidir. Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle 2023 seçimlerinde hem Cumhurbaşkanlığını hem de Cumhur İttifakı olarak meclisteki çoğunluğu kazanarak geçmişteki rekorlarımıza bir yenisi daha kazandıracağız. Partimize ve liderimize en güçlü ve büyük desteği Erzincan’ımızdan vereceğiz, diyor her birinize ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum” dedi.

AK PARTİNİN KADERİYLE TÜRK MİLLETİNİN KADERİ BİRDİR

Sonrasında konuşan Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Ahmet Gündoğdu: ‘ bugün hep birlikte 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Erzincan’dayız.  Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan partimizi kurarken bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak cümlesinin her geçen gün güçlenerek devam etmesi anlamına geliyor. Son bir yılda ikinci gelişim Erzincan’a. AK Partinin kaderiyle Türk milletinin kaderi birdir bütünleşmiştir cümlesi doğrultusunda çalışmalarımız başlattık. Her an bizlerde seferberlik halindeyiz çalışıyoruz’ diye konuştu.

TÜRKİYE YAPTIKLARINI SONUÇLANDIRAN BİR ÜLKE

Son olarak konuşmasını yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise konuşmasında: ‘ 2023’e doğru şehir buluşmaları kapsamında Erzincan’da bulunuyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgilerini ve selamlarını sizlere gönderdi. Türkiye Yüzyılını konuştuğumuz bu dönemde Türkiye Yüzyılı, vizyonu ile dünyada Türkiye merkez konuma gelmek istiyor ve dünyada merkez konuma gelmek için bu yolda Türkiye ilk adımlarını 29 Ekim’de TOGG ’un üretime geçmesiyle başladı. Söylemler kadar icraatlar da önemli, Türkiye yaptıklarını sonuçlandıran bir ülke. Türkiye yüzyılı vizyonunda yeni hedefler kurdu ve bu hedeflerde de ilerleyecektir. Hem teknoloji de olsun hem savunma ekonomisinde olsun, kültür, sanatta olsun bu vizyon çerçevesinde el birliğiyle kenetlenerek adımlarımızı uygun bir şekilde atarak gerçekleştireceğiz. Cumhuriyetin 100. Yılında açıkladığımız hedeflere geçerek bundan sonraki yüzyılda da ülkemizi taşıyacağız. Bu kapsamda diğer bakanlıklarla da ilgili ihtiyaçları da tespit etmek için buradayım. İlk etapta şehir içinde gezmelerimiz olacak. Sonrasında teşkilat mensubu arkadaşlarımızı dinleyeceğiz, bu şehir buluşmaları oldukça önemli. Vatandaşla iletilişim halinde olacağız. Bu toplantıyı çok faydalı görüyorum. İnşallah bundan sonra bu toplantıları devam ettirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Herkese teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Basın mensupları ile gerçekleştirilen toplantının ardından esnaf ziyaret gerçekleştiren Bakan Ersoy ardından STK ve Turizmciler ile bir toplantı yaptı. Erzincan Müzesi ve Kütüphane incelemesi ve Erzincan Valiliği ziyaretinin ardından Erzurum iline hareket etti.