Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutluyorum

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan CHP Erzincan Milletvekili Aday Adayı Ayhan Doğan, Basın mensuplarımız adil, kararlı ve büyük bir azimle mesleklerini icra etmeye devam ediyor” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler

Doğan mesajında şu görüşlere yer verdi; “Öncelikle kalemlerine sıkıca sarılıp halka haber verme görevini yerine getirmeye çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum.

Araştıran, sorgulayan, toplumun gerçeklerini en yalın haliyle ortaya koyan gazetecilerimiz toplumumuzun ortak sesi olmalarının yanı sıra çağımızın tüm dijital teknolojilerini kullanarak daha hızlı, erişilebilir, adil, kararlı ve büyük bir azimle mesleklerini icra etmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler toplumumuzun temel demokratik hak ve talepleri önündeki engellerin kaldırılmasında yaratıcı düşünce becerisi ile daha adil, tarafsız ve doğru haberciliği esas alan gazetecilerimize ve özelde Erzincan’da çalışan basın emekçilerimize destek olmaya devam ediyoruz, edeceğiz.

Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.