Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dengiz, Üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ni idrak edeceğiz

Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Millet Partisi Erzincan İl başkanı Miraç Dengiz, Kandiller maneviyatımıza ışık tutan, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı güçlendiren müstesna günlerdir” dedi.

Regaip Kandili dolayısıyla bir

Kandillerin, insanların kalplerin birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, dayanışma duygularını arttıran, çok özel geceler olduğuna işaret eden Millet Partisi Erzincan İl Başkanı Miraç Dengiz mesajında; “Kandiller, Müslümanlar olarak Allah’ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan arzumuzu en üst noktaya taşıdığımız ve huzur bulduğumuz müstesna zaman dilimleridir.

İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum. Regaip Kandili’nin bizlere sunduğu düşünme fırsatını kullanarak toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin barış ve huzur içinde olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.