Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de İlçe Kongreleri Devam Ediyor

8 Kasım 2019 tarihinde başlayan kongre seçimleri ile ilgili bilgi veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan; “1 Şubat ile 1 Mart arasında il kongremiz yapılacak” dedi.

8 Kasım 2019 tarihinde

CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, partisinin Erzincan kongrelerine ilişkin olarak konuştu. Doğan yaptığı değerlendirmede; “Çok değerli Erzincanlılar, öncelikle hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bildiğiniz gibi yerel yönetimlerde genel seçimlerde, Erzincan’da Cumhuriyet Halk Partisi iktidara taşımak için Erzincan il örgütü olarak çok ciddi çalışma içerisindeyiz. Türkiye genelinde yapılan 31 Mart seçimlerinde büyük şehirlerde hemen hemen birçok ilde Cumhuriyet Halk Partisi Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde ve diğer millet ittifakı ve diğer partilerden aldığınız oylarla ciddi bir ivme yakaladık ve birçok büyükşehri CHP iktidarını taçlandırdık. Bundan sonraki süreçte de umarım o belediyelerinin en iyi şekilde ayrım yapmadan halka hizmete devam edeceklerdir.

Kongreler biliyorsunuz Cumhuriyet Halk Partisi seçimlerle gelen bir genel başkan seçimlerle iktidara gelen bir il başkanı ve örgütlerin ayakta durması tabanına ilişkisinden kaynaklanıyor. Bizim kongre süreçlerimiz 8 Kasım 2019 da başlamış bulunmaktadır. Bu süre içerisinde Çayırlı,  İliç ve Tercan kongrelerimizi çok iyi bir şekilde tamamladık.  Bu süre içerisinde merkez ilçe başkanı başta olmak üzere tüm ilçe başkanlarına çok teşekkür ediyorum.  Neden derseniz ilk kez sosyal medyada da seçim tarihlerini paylaşarak bütün halkımızı, mesaj SMS yoluyla hem sosyal medyada tüm halkımıza seçim noktalarının hangi günde ve tarihlerde yapılacağını bildirdi.  Gerek halkımızın teveccühü gerek partililerimiz ve gerekse duyarlılıktan dolayı hiçbir yerde hiçbir şaibe olmadan çok şeffaf bir şekilde Cumhuriyet Halk Partisi’nde yakışır bir şekilde kongrelerimizi gerçekleştirdik.

 Geriye kalan kongrelerimiz 27’sinde Kemah ilçe kongremiz,  28’inde Üzümlü İlçe kongremiz, 29’unda merkez ilçe çok kongremiz, 2020’nin birinci ayının dördünde Kemaliye ilçe kongremiz, 16’sında da Refahiye ilçe kongremizi en iyi şekilde yapacağız.  Bu birlik beraberliğimizi taçlandırdıktan sonra da 1 Şubat’ta 1 Mart arasında il kongrelerimiz yapılacaktır. Burada bugüne kadar yarışmış olan ve bugünden sonra yarışacak arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Şu duyarlılıklarını bu partililiklerini hiçbir şekilde kaybetmemeleri gerekmektedir. Çünkü kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Kimin aday olduğu kimin kazandığı önemli değil. Önemli olan birlik beraberliği sağlayarak bu süreci en iyi şekilde atlatacağız. Bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum” dedi.