Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de 3. Ayhan Doğan Dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 12. olağan Erzincan il kongresi yapıldı. Partililerin yüksek katılımı ile gerçekleştirilen kongrede, İl Başkanlığı için 4 aday yarıştı. Olağan Genel Kurulda 164 delege oy kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan 12. Olağan İl Kongresi yapıldı. Yapılan kongrede 4 aday il başkanlığı için yarıştı. 164 delegenin oyuna talip olan adaylar CHP Erzincan İl Başkanlığı için birbiri ile yarıştı. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı için Ayhan Doğan, Yaşar Kaya, Yüksel Turan, Av. Bülent Yümin aday olarak yarıştı.

Özel bir düğün salonunda yapılan kongrede ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra divan başkanlığı ve heyetinin oluşturulmasının ardından kongrede faaliyet ve mali raporların okunarak ibra edilmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı okundu. Partililerin konuşmalarının ardından il başkanlığına aday olan Ayhan Doğan, Yaşar Kaya, Yüksel Turan, Av. Bülent Yümin partililere hitap etti.

Konuşmaların ardından 176 delegenin imzası ile yapılan oylama sonucunda adaylara büyük fark atan ve 84 delegenin oyunu alan mevcut başkan Ayhan Doğan güven yenileyerek 12. Olağan genel kurulda CHP’nin il başkanı oldu. Ayhan doğan 3. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı olarak görev yapacak. Ayhan Doğan’ın hafta içi mazbatasını alması bekleniyor.

Yapılan oylama sonucunda Ayhan Doğan 84, Yaşar Kaya 51, Av. Bülent Yümin 22 ve Yüksel Turan 7 oy aldı.