Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Teşkilatından Atatürk Anıtına Çelenk

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi İl teşkilatı tarafından Erzincan Belediyesi önünde ki Atatürk büstüne çelenk sunumu gerçekleştirdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın

Atatürk Anıtında düzenlenen çelenk sunma törenine CHP İl Başkan yardımcısı Mesut Sağır, Merkez İlçe Başkanı Ali Aras, Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları ve partililer katıldı.

Törende Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından CHP İl Başkan yardımcısı Mesut Sağır Atatürk Anıtına çelenk koydu.

Törende günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yapan CHP Kadın Kolları başkan yardımcısı ve Kemal Kılıçdaroğlu gönüllüleri Erzincan il koordinatörü Zeynep Erdoğan Sarıca; “30 ağustos 1922 yılında kazanılan ve milli mücadelenin en kritik savaşlarından biri olan Büyük Taarruzun üzerinden 100 yıl geçti. Dumlupınar’da büyük önder Mustafa Kemal Atatürk Başkomutanlığında Türk Ordusu 100 yıl önce bugün dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanını yazdı. Tüm dünyaya birlik ve beraberlik dersinin verildiği, milli mücadele ruhunun gösterildiği zafer bayramımız kutlu olsun” dedi.

Sarıca açıklamasının devamın da; “Tarihimizin en şanlı Bayramlarından birini kutluyoruz. Emperyalist ülkelere karşı verilen bu savaş Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde taçlandırdık. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Ne mutlu bize ki büyük Atamızın önderliğinde kurulan Türk devletimiz var. Ne mutlu bize ki Kurtuluş Savaşı gibi büyük bir destanla kurulan Cumhuriyetimiz var. Bize de bundan sonra Cumhuriyetimizin devrim ve ilkelerine bağlı olarak Cumhuriyetimizi ve Türk devletini ilelebet yaşatmak olacaktır. Bayramınız Kutlu olsun” dedi.