Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Heyetinden KENTHABER24’ e Ziyaret

Bir dizi ziyaretler ve çalışmalara katılmak üzere Erzincan’a gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan ve beraberinde CHP il teşkilatı Kenthaber24 İnternet haber sitesi ve Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Çakmak’a ziyarette bulundular.

Bir dizi ziyaretler ve

Kenthaber24 İnternet haber sitesi ve Gazetesi imtiyaz Sahibi Hasan Çakmak’ın ofisine gerçekleştirilen ziyarette CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan’a CHP Erzincan İl Başkanı Sayın Ayhan Doğan, CHP Erzincan Kadın Kolları Başkanı Hülya Yüceer, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Erzincan İl Koordinatörü Zeynep Sarıca ve İl Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik ettiler.

Saha çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ziyarette parti politikaları doğrultusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Yerel gazetelerin sorunlarının da ele alındığı ziyaretlerde gündemdeki konular üzerine çeşitli düşünceler dile getirildi. Aynı zamanda 2024 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin Millet İttifakı olarak alınan kararlar doğrultusunda geliştirilen siyasi çizginin devam ettirildiği bu nedenle gündem dışındaki ifadelerin ittifakın temel görüşlerini yansıtmadığı ifade edildi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade Kenthaber24 İnternet haber sitesi ve Gazetesi imtiyaz Sahibi Hasan Çakmak CHP heyetine teşekkür etti.