Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bingöl; “Tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin bu özel gününü kutluyorum”

İYİ Parti Erzincan Merkez ilçe başkanı Veda Bingöl, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Tüm işçi kardeşlerimizin bu özel gününü kutluyor, çalışma hayatında başarılar diliyorum" dedi.

İYİ Parti Erzincan Merkez

Gecesini gündüzüne katan, alnının teriyle, bileğinin gücüyle çalışan tüm emekçilerin 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Bingöl mesajında; 1 Mayıs işçilerin, emekçilerin birlik ve dayanışmasının ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak önemli kazanımlardan biri olduğunu söyledi.

YILIN BELLİ BİR GÜNÜNDE DEĞİL, HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahip olduklarını söyleyen Bingöl, alın teri ve emek en yüce değerdir. Erzincan İYİ Parti ailesi olarak işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarındayız.

Hayatlarını helal alın teriyle kazanan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, hayata ve geleceğe baktığımız aydınlık günlere vesile olsun. Bu duygu ve düşüncelerle İş kazalarında hayatlarını kaybedenleri rahmetle anıyorum, yaralananlara Cenabı-ı Allah’tan şifalar diliyorum. Cefakâr çalışanlarımızın kazalar geçirmeksizin iş hayatlarını sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu idame ettirmelerini yürekten diliyorum” ifadelerini kullandı.