Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bingöl; "Gençlerimiz ülkemizi bugününden çok daha ileriye götüreceklerdir"

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayan İYİ Parti Erzincan Merkez ilçe başkanı Veda Bingöl, "Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletinin var olma mücadelesi açısından büyük önem taşıyan 19 Mayıs tarihini Türk Gençliğine armağan etmesi de büyük anlam taşımaktadır" dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma

Bingöl mesajında; Türk Milletinin içinde bulunduğu tarifsiz yokluğa ve yoksulluğa rağmen başlatılan bu yürüyüş; milletimizin birlik ve aynı idealler etrafında kenetlenmesinden güç almış, işgal kuvvetleri karşısında vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için bir millet ayağa kalkmış, tarihte eşine az rastlanır bir kurtuluş destanı yazılmıştır.

Türk gençliğine olan inancını ve güvenini her fırsatta dile getiren Atatürk’ün bu takdirini en üst seviyede tutmak en önemli görevdir. Ülkemizin ve insanlarımızın layık oldukları mutlu, müreffeh ve güçlü bir ülkeye kavuşmamız da gençliğimizle olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anar, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten duygularımla kutlarım.” dedi.