Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bingöl; “çare doktor diyoruz, 2-0 diyoruz”

14 Mayısta gerçekleştirilecek olan 28. Dönem milletvekilliği seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Veda Bingöl, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

14 Mayısta gerçekleştirilecek olan

İYİ Parti il binasında yaptığı açıklamasında seçmenlerin aday ve partilerine göstermiş olduğu memnuniyetini ifade eden Bingöl; İYİ Parti olarak, o’cu, bu’cu diye ötekileştirmeden ziyade birlik ve beraberliğin unutulmuşluklarını hatırlatarak keyifli bir seçim çalışması sergiliyoruz” dedi.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Veda Bingöl konuşmasının devamında; “öncelikle bütün Erzincanlı hemşerilerimin büyüklerinin ellerinden öperim. Sevgiyle, saygıyla birlikte birleşerekten el ele kol kola hep beraber keyifli bir seçim süreci yaşıyoruz. Bu seçim de şimdiye kadar Erzincan’da olmayan bir seçim heyecanı geçirildiği söyleniyor. Dolayısıyla bu söylemler bizleri de çok mutlu ediyor. Özellikle kadınlarımız ile birlikteyiz. Kadınlarımızın bizlere ve partimize göstermiş olduğu teveccüh ve desteklerine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. 

Ocağımızın çiçeği, geleceğimizin yarınları olan gençlerimizin gözlerinden öpüyorum. Gerçekten çok inanılmaz keyifli ziyaretlerimiz oluyor. Yapılan ziyaret ve saha çalışmalarımızdan çok olumlu dönüşler alıyoruz.  Bir gün öncesinde minik ziyaretçilerimiz vardı. Çocuklarımız ile birlikte anılar diktirmeye çalışıyoruz. Sonuçta ne olursa olsun seçimler gelir geçer ama birliktelik, dostluk, kardeşlik baki kalacaktır. Bunu hiçbir zaman atlamıyoruz. Bu konuda artık o’cu, bu’cu diye ötekileştirmeden ziyade birlik ve beraberliğin unutulmuşluklarını hatırlatarak keyifli bir seçim çalışması sergiliyoruz” dedi.

Dr. Ufuk Aktaş vekil adayımız çok keyifli biri ve yaklaşık 30 yıldır Erzincan’ımızda. Hekim olması ile birlikte karşılığı çok fazla, dokunmadığı insan kalmamış. Ufuk bey’in hekim olması, iyileştirici bir özelliği olmasından dolayı Erzincan’ımıza çok iyi gelecek. Bizlerde çare doktor diyoruz”  2-0 diyoruz” ifadelerini kullandı.