Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksun'dan Tesislere Ziyaret

ANAGOLD 24 Erzincan sporun yapımı devam eden yeni tesisteki çalışmaları yerinde inceleyerek Başkan Çalı ’dan çalışmalar ve tesisin son durumu ile bilgi alan Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun, Erzincan sporumuz için güzel bir tesis olacak dedi.

ANAGOLD 24 Erzincan sporun

Tesis yerinin verilmesinde büyük katkıları olan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ANAGOLD 24 Erzincan spor için inşaatı devam eden tesisi ziyaret ederek çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

ANAGOLD 24 Erzincan spor tesislerini ziyaretinde açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, “Tesisin mali yükümlülüğünün karşılanmasında sayın valimiz Ali Arslantaş beyin büyük katkıları olmuştur. Spor anlamında çok daha iyi katkılar sağlayacağı kanaatindeyim. Buradan kendilerine Erzincan ve ANAGOLD 24 Erzincan spor için böyle bir tesisin kazandırılmasında ki katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Tesis inşaatı çok iyi ilerliyor. Emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ederim. Erzincan ve ANAGOLD 24 Erzincan sporumuza yakışır bir tesis olacak. Bizler Erzincan’da sporun daha fazla gelişmesi noktasında çalışmalar yapıyor ve bunu önemsiyoruz.

Spor anlamında Erzincan’ımıza tesis kazandırılması anlamında Belediye olarak kararlar alarak katkı sunmaya devam edeceğiz. Genç dinamik neslin yetişmesine sebep olmayı umuyoruz. Tesis İçin katkı sağlayan Herkese teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Tesis için inşa edilecek olan arsanın tahsisinde büyük katsı sağlayan Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun’a teşekkür eden ANAGOLD 24 Erzincan spor kulüp başkanı Üzeyir Çalı; “İnşaatımız son suret devam ediyor. Bir katı kaldı. İnşallah bu yılın sonuna veya en geç 1. Ayın sonuna yetiştirmeyi planlıyoruz. Tesisimizin Kafeteryası, idari binası, Hamamı, saunası, çamaşırhanesi, mutfağı, yemekhanesi, Kondisyon odası olacak. Tesisimiz bodrum kat hariç 2 kat olacak, yani 3 kat üzerinde projelendirildi. Giriş kısmında da bir Stora mağazamız olacak” dedi.