Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avcı, Bayram Sevincini Hep Birlikte Yaşamalıyız

Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Terziler ve Konfeksiyoncular federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Erzincan Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muammer Avcı, Tüm İslam âleminin Erzincanlı Hemşerileri ve Üyelerinin bayramını kutladı.

Kurban Bayramı münasebetiyle bir

Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında Terziler ve Konfeksiyoncular federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Erzincan Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muammer Avcı, “Bayramlar; sevgi, paylaşma, dayanışma ve barış gibi insana en çok yakışan değerlerin bir arada yaşanması halinde, hayatın nasıl güzelleştiğini görmemize vesile olan; kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemizi sağlayan çok özel günlerdir..

Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam Âleminin, Erzincanlı hemşerilerimizin ve tüm üyelerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, bu bayramın   bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.