Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Sevdadır

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin 18. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ortak bir basın açıklaması yaptılar.

AK Parti Erzincan İl

AK Parti’nin 18. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Başkanı Şireci ve Merkez İlçe Başkanı Av. Bulut yaptıkları ortak açıklamalarında şu ifadelerde bulundular; “ 14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sloganıyla kurulan AK Parti’yi aziz milletimiz tek başına iktidara taşımıştır. Türkiye, AK Parti’nin iktidarda olduğu 18 yılda birçok konuda çağ atladı. Partimizin iktidar olduğu 18 yıl da ülkemizin istikrarlı büyümesini ve dünya da söz sahibi olmasını hazmedemeyenler bizi bölmek, parçalamak ve diz çöktürmek için her türlü oyuna başvurmuşlardır. Ancak darbe girişimleri ve ekonomik operasyonlara karşı aziz milletimiz, birlik beraberlik içerisinde omuz omuza durarak hainlere geçit vermemiştir.

Özellikle son 10 yılda ülkemiz birçok kez saldırıya maruz kalırken 15 Temmuz darbe girişiminde de milletimizle sokaklara koşarak tanklara, tüfeklere, bombalara karşı vatanımızı koruduk. Türkiye her saldırıya Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aziz milletimizin kararlı duruşuyla en sert cevabı vermiştir. Bizi bölmek, parçalamak isteyenler ise Türk milletinin duruşu karşısında hayal kırıklığı yaşamıştır. Darbelerle Türkiye’yi parçalayamayanlar ekonomik operasyonla diz çöktürmeye çalışıyorlar.

Bu kesimlerin çok iyi bildiği fakat kabullenmek istemediği Türkiye’nin Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olduğudur. Allah’ın izni ile oynanan tüm oyunlara rağmen Cumhurbaşkanımız önderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için ilk günkü aşkla, inançla yolumuza devam ediyoruz. AK Parti milletin kendisidir. AK Parti sevdadır, millete hizmet partisidir.

Bu vesile ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.