Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Milletvekili Karaman oyunu kullandı

AK Parti Erzincan milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Süleyman Karaman oyunu Erzincan Mustafa Doğan Anadolu Lisesinde 1285 nolu sandıkta oyunu kullandı. Karaman yaptığı açıklamasında; Oy emanettir, herkesi oyunu kullanmaya davet ediyorum” dedi.

AK Parti Erzincan milletvekili

Erzincan’da saat 08.000 itibariyle Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde 169 bin 594 seçmen kurulan 968 sandıkta oy kullanmak üzere sandıklara gitmeye başladılar.

Erzincan Mustafa Doğan Anadolu Lisesinde 1285 nolu sandıkta oyunu kullanmak üzere saat 11 de eşi ile birlikte gelen AK Parti Erzincan Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Süleyman Karaman oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamasında anneler gününü kutlayarak, Erzincanlılar hangi partiye oy verirlerse versinler ama mutlaka oy versinler” dedi.

BU DÖNEMDE DE AK PARTİ DİYORUZ

Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Süleyman Karaman; “bugün ülkemiz için çok önemli bir gün 14 Mayıs. Tabii bizler AK Parti camiası olarak il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz tam saha tam kadro sahadaydık. Oyumuzu kullandık. Seçim kararının alınması ile birlikte tüm AK Parti teşkilatımız olarak çalışmalarımızı yaptık. İlimizde seçim süreci gayet iyi geçti. Kavgasız gürültüsüz centilmence geçti. Gerçekleştirdiğimiz projelerin devamı için bu dönemde AK Parti diyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha seçeceğiz ve bütün projelerimiz tamamlayacağı. Seçim Erzincan’a ve ülkemize hayırlı olsun” dedi