Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti, Bu Milletin Hizmetkârıdır

14 Ağustos 2001'de kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) nin 18. Yılı münasebetiyle AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır yaptıkları ortak açıklamalarında; AK Parti, bu milletin hizmetkârıdır” dediler.

14 Ağustos 2001'de kurulan

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, AK Parti’nin 18. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ortak bir basın açıklaması yaptılar. Erzincan Milletvekilleri açıklamalarında; “14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti Türkiye’de siyasetin halkın iradesi doğrultusunda nasıl kullanılabileceğini herkese göstererek bu konuda çığır açmıştır.  Milletin iradesine yalnızca millet hâkim olur. Milletin iradesinin olmayacağı tüm sistemler artık irade olmaktan, sistem olmaktan çıkarılmıştır. AK Parti, milli iradenin yanında özellikle siyasetin ahlaklı olanına ve siyaseti hizmet babında kullanılmaya yönelik yapmış olduğu çalışmalar sayesinde oy oranını tek başına iktidar olabilecek düzeye getirmiştir. Halkın nabzını iyi bilen ve tahlilini ona göre yapan AK Parti inşallah uzun yıllar boyunca bu ülkeye hizmet edecektir.

Türkiye’de Türk, Kürt, Çerkez ve Lazlarla birlik içinde bir ülkedir. Dünyanın en büyük havaalanları arasına giren İstanbul’daki havaalanını yapan zihniyet ile Davos’ta İsrail’e kafa tutan zihniyet aynı kapının aralığıdır.

HERKES BİZİM KARDEŞİMİZDİR

Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz’, söylemine binaen insanlığı her şeyin üstünde görüyoruz. Kim olursa olsun bizim kapımıza gelen herkes bizim kardeşimizdir. Dünya Lideri Kurucu Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yola baş koymak, bu uğurda yorulmak ve hizmet etmek bizler için bir gururdur. Ülkemizi büyük bir kaostan kurtaran liderimiz her alanda yapmış olduğu yeniliklerle hizmette sınır tanımamıştır.

AK PARTİ, BU MİLLETİN HİZMETKÂRIDIR

AK hizmetleri sağlık, eğitim, savunma, ulaşım, tarım, AR-GE konularının tamamı ve daha fazlasında benzersiz bir çalışmayla milletin kolaylıkla faydalanabileceği bir duruma getirmiştir. Hizmet konusunda kesinlikle doğu-batı ayırımı yapılmaksızın ülkemizin her kilometrekaresine ulaşılmıştır. Eskiden olduğu gibi ‘benim oyum ile çobanın oyu bir değildir’, şeklindeki ibarelerin üstünü çizerek, insanlar arsındaki sınıf ayırımını ortadan kaldırmıştır. Yapmış olduğu tüm bu yenilikler sayesinde halkın gönlünde taht kuran AK Parti, bu milletin hizmetkârıdır” açıklamasında bulundular.