Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karne Hediyeleri Erzincan Barosundan

Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk ve Yönetimden Avukatlar ile birlikte Erzincan Merkez köylerden Güllüce İlkokulunda minik öğrencilere karne hediyesi dağıtarak başarılar diledi.

Erzincan Baro Başkanı Av.

Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk ve Yönetimden Avukatlar ile birlikte Erzincan Merkez köylerden Güllüce İlkokulunda minik öğrencilere karne hediyesi dağıtarak başarılar diledi.

Erzincan Barosun dan anlamlı davranış. Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk ve Erzincan Barosu Üyelerinden avukatlar ile birlikte Erzincan Merkez Köylerinden Güllüce İlkokulu ve Anaokulunda eğitim alan öğrencilere karne hediyesi olarak kız çocuklarına Bebek erkek çocuklarına ise kumandalı araba hediye etti.

Erzincan Merkez Köylerden Güllüce İlkokulu ve anaokulunda eğitim gören 31 öğrenci ile bir araya gelen Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk ve yönetimden avukatlar 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl tatili karne gününde tüm öğrencilere karne hediyesi olarak oyuncak dağıttı.  Etkinlikte Okulda görev yapan öğretmen ve çalışanların yanı sıra öğrenci velileri de hazır bulunurken hediyelerini alan çocukların mutlulukları gözlerinde okundu.

Düzenlenen etkinlik ile ilgili olarak bilgi veren Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ile bir araya geldik. Bugün malumunuz karne günü. Bizlerde Erzincan Barosu olarak çocuklarımıza karne hediyesi vermek istedik. Baromuz avukatlarından arkadaşlarımız ile birlikte çocuklarımızı sevindirmek için burada bu okulumuzdayız. Buradan şunu ifade etmek istiyorum, Bizler Baro olarak her zaman çocuklarımızın yanındayız. Bir çocuğumuzun gülüşü, sevindirilmesi her şeye değer. Bizler baro olarak okullarımıza ve çocuklarımıza desteklerimiz devam edecek.

Burada bizlerle birlikte olan barodan avukat arkadaşlarıma, okul idaresine, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Yarıyıl tatillerin hayırlı olmasını temenni etti.

Güllüce İlkokulu ve anaokulu öğrencileri, okul idaresi ve veliler Erzincan Barosunun yapmış olduğu etkinlikten ve hediyelerden dolayı Baro Başkanı Av. Adem Aktürk ve Baro avukatlarına çok teşekkür ettiler.

Haber: Hasan Çakmak