Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galibiyet Serisine Devam Etti

24 Erzincan spor 31. Hafta maçında Deplasmanda Turgutlu spor ile Turgutlu 7 Eylül Stadyumunda karşılaştı. Son 3 maçını kazanan 24 Erzincan spor Turgutlu Deplasmanından da 3 puan ile dönmeyi başardı.

24 Erzincan spor 31.

3. Lig 3. Gurup mücadele eden 24 Erzincan spor 31. Hafta maçında Deplasmanda Turgutlu spor ile Turgutlu 7 Eylül Stadyumunda karşılaştı. Son 3 maçını kazanan 24 Erzincan spor Turgutlu Deplasmanından da 3 puan ile dönmeyi başardı.

Sezon başı şampiyonluk parolası ile lige başlayan fakat istediği sonuçları elde edemeyen 24 Erzincan spor bu sezon ilk kez dört maç üst üste kazandı. Son iki Deplasman maçını da kazana 24 Erzincan spor PLAY OFF için ümitlendi.

3. Lig 3. Gurup mücadele eden 24 Erzincan spor 31. Hafta maçında Deplasmanda Turgutlu 7 Eylül Stadyumunda karşılaştığı Turgutlu sporu 3-1 mağlup etti.

Son üç maçını kazanmış ve moralli olarak gittiği Turgutlu da mücadeleye istekli başlayan taraf 24 Erzincan spor oldu. 30. Dakikada kaptanlarından Sefa Küpeli ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçen 24 Erzincan spor bulduğu golden sonra da ataklarını sürdürürken Turgutlu spora pozisyon vermeyince 24 Erzincan spor devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci devreye de istekli başlayan 24 Erzincan spor bulduğu pozisyonları mertçe harcarken Turgutlu spor beraberlik için kurduğu baskıdan sonuç alamadı. 24 Erzincan spor golcüsü Muhammet Enes Yılmaz ile son 5 dakikada 85 ve 88. Dakikalarda bulduğu iki golle bir anda skoru 3-0 a taşıdı. Karşılaşmanın uzatmalarında rakibine sert giren 24 Erzincan sporda Hakan Yılmaz Kırmızı kart görürken aynı dakikada Turgutlu spordan Güner Okay ile bulduğu gol ile skoru 3-1 yaptı.

Mücadelede başka gol olmayınca Deplasman kabusundan kurtulan 24 Erzincan spor Turgutlu sporu 3-1 mağlup ederek bu sezon deplasman da 3. Kez kazanmış oldu. 24 Erzincan spor aldığı bu galibiyet ile puanını 44 yaparak 6. Sıraya yerleşti. 24 Erzincan spor bu hafta sonu kendi sahasında ligin son maçı olan küme düşme hattında bulunan Cizre spor ile mücadele edecek. 24 Erzincan spor son iki maçını ise Deplasmanda oynayacak.

Haber: Hasan Çakmak