Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TDP’ den özel öğrenim gören öğrencilere özel ziyaret

Eğitim kurumları ziyaretlerini sürdüren Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Şehit Ahmet Aytekin Ortaokulu'nda özel öğretim gören öğrencileri ziyaret ederek her daim yanlarında oldukları mesajını verdiler.

Eğitim kurumları ziyaretlerini sürdüren

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Özel Öğrenim gören öğrencilere yönelik internet dolandırıcılığı, parola güvenliği ve sosyal medya kullanımında dikkat edilecek hususlar konularında eğitimler verdi. Polisler icra edilen eğitim ile siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirilmesi, siber suçlarla ilgili farkındalık bilincin oluşturmasını anlatarak el broşürü dağıttılar.

İnternet ortamında sadece tanıdığınız kişilerle iletişim kurulmasının önemini anlatan ekipler, tanımadığınız kişilerin arkadaşlık tekliflerini kabul etmeyiniz. İnternette tanımadığınız kişilerle ailenizden habersiz yalnız ve yüz yüze asla görüşmeyiniz. Kimlik ve telefon numaranız, açık adresiniz, anne babanızın adı, iş adresiniz, telefon numaraları gibi bilgileri internette kesinlikle paylaşmayınız. Ailenizin bilgisi dışında anne ve babanızın kredi kartı ile internet üzerinden alış veriş yapmayın bilgilerini asla paylaşmayın ve basit şifreler kullanmayın. Özellikle “hediye kazandınız” burayı tıklayın şansı yakalayın gibi uyarı ve yönlendirmelere asla itibar edilmemesi önerini belirttiler.

Ekipler bilgilendirmenin ardından, bizler sizlerle engelleri aşıyoruz. Bugünde bizler sizlerden çok şey öğrendik iyi ki varsınız. Emniyet güçleri olarak her zaman yanlarınızdayız mesajını vererek çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.   

Şehit Ahmet Aytekin ortaokulu sosyal medyasından yayınladığı mesajında; etrafına ışık saçan, kalpleri ısıtan güzel yürekleriniz solmasın. Güzel yürekli Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü nezdinde Toplum destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerine sevgilerimizle denildi.