Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ortaokul öğrencilerinden Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliği

Erzincan Kavakyolu Orgeneral Selahattin Demircioğlu Ortaokulu tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılına özel kareografi hazırlandı.

Erzincan Kavakyolu Orgeneral Selahattin

Okul Müdürü Nusrettin Özyiğit eşliğinde Türkçe Öğretmenleri Murat Keskin, Harun Kaya, Fadime Konuk, Vedat Şahin, Yeliz Tuzcuoğlu Düz öncülüğünde okul bahçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılına özel bir araya gelen öğrenciler, 1923 ve 2023 sayısı yaparak kareografi yaptı. Ayrıca Erzincan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sabri Taş ve Gazileri konuk eden Erzincan Kavakyolu Orgeneral Selahattin Demircioğlu Ortaokulu öğrencileri Gazilerle söyleşi de bulundular.

Cumhuriyet Bayramının 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Kavakyolu Orgeneral Selahattin Demircioğlu Ortaokulu olarak çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Okul Müdürü Nusrettin Özyiğit “Okulumuzun öğretmenleri ve öğrencileri, güzel bir etkinliğe imza attılar. Okulumuzun sınıflarını süsleyip öğrencilerimizle okul bahçesinde kareografi yaptık. Ayrıca Gazilerimizle öğrencilerimizi buluşturup çok güzel bir söyleşi yaptık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.