Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baro Başkanı Av. Aktürk’ten KENTHABER24’e Ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Erzincan KENTHABER24 Gazetesi ve İnternet haber sitesi imtiyaz sahibi Hasan Çakmak’a ziyarette bulunan Erzincan Barosu Başkanı Av. Adem Aktürk, Çalışan Gazeteciler Günümüzü tebrik ederek çalışmalarımızda başarılar temenni ettiğini söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler

Ziyarette Erzincan Barosu olarak yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Erzincan Barosu başkanı Av. Adem Aktürk,  İletişimin en güçlü kanallarından olan basın, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve düşüncelerini duyurmasında etkili bir aracı olduğunu ifade etti.

Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin basın sektöründe hizmet veren basın çalışanlarının ve tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan başkan Aktürk, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Erzincan KENTHABER24 Gazetesi ve İnternet haber sitesi imtiyaz sahibi Hasan Çakmak, Erzincan barosunun yapmış oldukları çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek Başkan Aktürk’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.