Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minik öğrencilerden Polis Haftası ziyareti

DEMİRKENT TOKİ İLKOKULU ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ, 4-10 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA KUTLANAN POLİS HAFTASI MÜNASEBETİYLE ERZİNCAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİLER

DEMİRKENT TOKİ İLKOKULU ANASINIFI

Demirkent TOKİ İlkokulu anasınıfı öğrencileri, 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası münasebetiyle Erzincan Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Demirkent TOKİ İlkokulu anasınıfı öğrencileri, günün anısına İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’a çiçek takdim ederek, tüm polislerin haftasını kutladılar. Minik öğrenci ve öğretmenlerini makamında ağırlayan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, minik öğrenciler ile yakından ilgilendi.

Kurt, polis teşkilatının yapmış olduğu kutsal görevleri minik öğrencilere anlattı. Daha sonra öğrencilere hediyeler takdim etti. Demirkent TOKİ Ortaokulu Müdürü Ahmet Sağsöz, ülke güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalışan polislerin zor ama kutsal bir görev yürüttüklerini söyledi.

Sağsöz, Türk Polis Teşkilatının 178. yılını kutlayarak bu görevde şehit düşen polislere Allah’tan rahmet dileyip, kendilerini ağırlayan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve ekibine teşekkürlerini iletti.