Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da play-out maçı 29 Nisan’da oynanacak

ERZİNCAN AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU (ASKF) BAŞKANI EMİN TURAN, ERZİNCAN GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET EDEREK, 1 MAYIS’TA YAPILACAK OLAN GENEL KURUL VE 29 NİSAN’DA OYNANACAK OLAN BAL PLAY-OUT MAÇI HAKKINDA AÇIKLAMADA BULUNDU

ERZİNCAN AMATÖR SPOR KULÜPLERİ

Erzincan’ı 2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) temsil edecek takımın belirleneceği maç 29 Nisan’da oynanacak.

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Emin Turan, Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, 1 Mayıs’ta yapılacak olan genel kurul ve 29 Nisan’da oynanacak olan BAL Play-out maçı hakkında açıklamada bulundu.

Erzincan Gazeteciler Cemiyetini, Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyesi Selami Karatepe ile birlikte ziyaret eden Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Barış Yalçınkaya ve Erzincan’da görev yapan gazeteciler ile bir süre sohbet etti.

Başkan Turan, gerçekleşen ziyarette yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “1 Mayıs 2023 tarihinde Merkez Spor Salonunda yapılacak olan genel kurula ben ve ekibimle yeniden adayız. Yıllardır bu camianın içerisinde olan bir kardeşiniz olarak sizlerden bir dönem daha yetki talep ediyorum. Yapılacak olan genel kurulun şehrimize ve spor kulüplerimize hayırlı olsun.”

ASKF Başkanı Emin Turan, ayrıca Erzincan Birinci Amatör Kümeyi şampiyon bitiren Kemahspor ile bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de 4. Grupta mücadele eden ve ligi 9. sırada bitiren Erzincan Ulalarspor’un 29 Nisan’da Play-out maçı oynayacağını söyledi.

Erzincan’ı 2023-2024 sezonunda BAL’da temsil edecek takımın belirleneceği maç 29 Nisan’da Erzincan Ulalarspor ile Kemahspor arasında saat 14.00’da Müstakil Atletizm Sahasında oynanacağını söyleyen Başkan Turan, “Bu iki güzide kulübümüzün başkan ve yöneticileri bir araya gelerek tarihi kararlaştırıp, hangi tribüne hangi takımın taraftarının alınması konusunda kura çekimi yaptık. Oynanacak olan karşılaşmanın centilmence, sorunsuz ve Erzincan amatörüne yakışır bir maç oynanması diliyorum” dedi.