Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaya ve sürücülere broşürlü uyarı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Şehir içi trafik ekipleri, Dört yol ve Ordu caddesi üzerinde yaya geçitlerinin kullanılmasıyla ilgili
broşür dağıttı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü’ne

Ordu Caddesi üzerinde araçları durduran ekipler, sürücüleri hem yaya geçitleri hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirirken, hem de ‘emniyet kemerinin önemini belirten el broşürleri dağıttı.

Araç sürücülerini kurallara uymaya davet eden İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri; “Yaya geçidi levhası sürücülerin hızlarını azaltmalarını ve kurallara uygun olarak karşıdan karşıya geçen yayalara ilk geçiş hakkını vermeleri gerektiğini bildirir. Yayalarda bu levhanın bulunduğu yerlerden geçebilirler. Sürücüler, lütfen yayalara yol veriniz. Daha güvenli bir trafik ortamı için lütfen trafik kurallarına uyalım” dediler.

Vatandaşlar uygulamanın güzel olduğunu, yayalarında değerli olduğunu vurgulayarak uygulamayı desteklediklerini belirttiler. Vatandaşlar uygulama ve bilgilendirmeden dolayı Erzincan İl Emniyeti ve Trafik ekiplerine teşekkürlerini ilettiler.