Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaşlı hasta ve yakınlarına “Yaşlı Sağlığı ve Sağlıklı Yaşlanma Eğitimi” verildi

18-24 Mart Ulusal yaşlılar Haftasında Erzincan Mengücek Gaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastalara ziyarette bulunan Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ardından yaşlılara yönelik uzmanlarca verilen eğitime katıldı.

18-24 Mart Ulusal yaşlılar

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan ve poliklinik hizmetlerinden faydalanmak için hastaneye başvuran yaşlı hasta ve hasta yakınlarına yönelik “18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası” etkinlikleri kapsamında Dr. Öğretim Üyesi Ersan Gürsoy tarafından “Sağlıklı Yaşlanma” konulu eğitim verildi.

Ayrıca Psikolog Leyla Şule Orhun, Diyetisyen Ülkü Güleç Özkirişçi ve Fizyoterapist Halil Cüneray tarafından “Yaşlılıkta Psikoloji, Beslenme ve Egzersiz” konuları hakkında katılımcılara eğitim verildi.

Hastane toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimlere Hemşire Büşra Gizem Doğan da yan flüt dinletisiyle katıldı.

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlıklı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, Sağlık Hizmetleri Müdürü Nurcan Keçeci ve hastane yöneticileri de katıldı.

Program sonunda bu gibi eğitici faaliyetlerin önemine değinen Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, etkinliğin düzenlemesine katkıda bulunan herkese teşekkürlerini iletti.