Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaşayan Stadyumu ile örnek şehir Erzincan(ÖZEL HABER)

Kütahya iline yapımı planlanan stadyum için örnek olan, Erzincan 13 Şubat Şehir stadyumu(Yaşayan Stat) da incelemelerde bulunan Kütahya milletvekilleri, “bu stadyumun benzerini Kütahya’ya uygulayacağız”

Kütahya iline yapımı planlanan

Erzincan 13 Şubat Şehir stadyumu(Yaşayan Stat) özellikleri ile dikkat çekiyor. Birçok ilde uygulanmak istenen Yaşayan Stat bu kez Kütahya Milletvekillerini ağırladı.

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ve İl başkanı Mehmet Cavit şireci’nin misafirleri olan Kütahya AK Parti Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı,
Mehmet Demir ve Kütahya AK Parti İl başkanı Mustafa Önsay, Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumu(Yaşayan Stad’da incelemelerde bulundular.

TÜRKİYE’DE ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR STAD

İnovasyon Gençlik Merkezi ve 13 Şubat Şehir stadyumunun gezilmesinin ardından stad ile ilgili bilgi veren AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman; “Erzincan 13 Şubat Şehir stadyumu Yaşayan Stadı valimiz, Kütahya milletvekillerimiz, il başkanımız ile birlikte gezdik. Buda gösteriyor ki Erzincan stadyumu yaşayan stat, şehrimizin merkezinde olan bir stad olarak Türkiye’de örnek gösterilen bir stat, ilk yaşayan stat burası. Stadyumumuzu gezen Kütahya milletvekillerimizde az önce ifade ettiler çok beğendiler. Bu açıklamadan bizlerde mutlu olduk. Bu stadyumun yapımını direktifleri ile başlatan Cumhurbaşkanımıza buradan özellikle teşekkür ediyoruz. AK Parti Genel başkan vekilimiz Binali Yıldırım’ın katkıları çok fazla oldu. Stadyumun yapımına başlandığında spor bakanımız olan Osman Aşkın Bak bugün yine spor bakanımız dolayısıyla bakanımıza özel teşekkür ediyorum. Yapımı sürecinde emek ve katkıları olan herkese teşekkür ediyorum. Bizim tüm hedefimiz Erzincan halkının, özellikle gençlerin bu stadyuma gelerek kullanmalarını istiyoruz. Gençlerimiz burada görecekler ki çok güzel vakit geçirecekleri alanlar var. Stadyumumuzun en üstünde yürüme alanımız var. Yürüyüş yapmak isteyen her kesim gelerek bu stadyumumuzda yürüyüş yapacak. Gençlerimizin teknoloji sınıfları, spor sınıfları, spor okulları, gençlik merkezi, yeme içme alanları gibi tüm alanları ile bu şehirde bir yaşayan stadyum. Dolayısıyla bu stadyumu gençlerimizin, halkımızın kullanmalarını istiyoruz. Kütahya’dan gelen milletvekillerimize de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim yaşayan stadyumumuzun benzerinin Kütahya’da da yapılacağını düşünüyoruz. Bundan da mutluluk duyacağız. Teşekkür ediyorum” dedi.

KÜTAHYA İLİMİZE ERZİNCAN’DA Kİ STADYUMUN AYNISINI KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer yaptığı açıklamasında; Erzincan ilinize misafir olduk. Öncelikle misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. AK parti il teşkilatı ve Milletvekilimize gösterdikleri ilgi ve alakaya müteşekkiriz. Erzincan stadyumunun günümüz şartlarına uygun yaşayan bir stat olması, sürdürülebilir bir stat olması hasebiyle bizlerde Kütahya ilimize Erzincan’da ki stadyumun aynısını kazandırmak maksatlı yaptığımız ziyaretten ziyadesiyle memnunuz. Özellikle stadyumun anlatıldığı kadar rantabl ve gerçekçi olduğunu gördük. Bu noktada stadyumun Erzincan iline kazandırılmasına vesile olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve spor Bakanımız ile emeği geçen herkese bizlerde şahsımız, İlimiz ve Erzincan adına teşekkür ediyoruz. Erzincan halkının gençleri ile beraber buraya gelerek istifade edebileceklerini gördük. Bizler misafirperverliğiniz için tekrardan teşekkür ediyoruz.

BURASI GECE GÜNDÜZ YAŞAYAN YER OLAMASI İÇİN HER TÜRLÜ ADIM ATILMIŞ

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay; Kütahya stadyumumuz ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önceki dönemlerde yapmak istediğimiz stadyumumuzu bir takım sebeplerle bugüne kadar kaldı. Spor bakanımız Osman Aşkın Bak ile yeni kabine sonrasında yaptığımız görüşme de bakanımız Türkiye’de ki yeni stadın ilk örneği olan Erzincan stadyumumuzu görmemizi bizden talep etti. Bizlerde Milletvekillerimiz ile birlikte Erzincan ilimize geldik. Bizleri burada misafir eden Valimiz Hamza Aydoğdu, Milletvekilimizi Süleyman Karaman ve İl başkanımız Mehmet Cavit Şireci’ye teşekkür ediyoruz. Burada stad ezberlerimizi bozan çok şey görme imkânımız oldu. Burada ki yöresel iklim ile Kütahya ilimizde ki iklim de benzer, özellikle stadyumun üst katında bulunan yürüyüş parkurunun olması statların daha fazla kullanılması açısından çok önemli. Statlar yıl içerisinde 15 günde bir oynanan maçlardan ziyade her gün kullanılan alanlara dönüştürülmesi yapılan yatırım anlamında da çok önemli. Burada da gördük ki her alana farklı bir fonksiyon verilmiş. Gerçekten burası gece gündüz yaşayan yer olması için her türlü adım atılmış.  İnşallah aynı projeyi Osman Aşkın Bak bakanımızın tensipleriyle Kütahya ilimize uygulayacağız. Burası 11 bin 400 kişilik seyirci kapasiteli. Bütün bir alanıyla her şeyi ile düşünülmüş bir stat. Bizimde iklimimize uygun olarak düşünülmüş inşallah aynısını Kütahya’ya kazandırmak istiyoruz.  Bizlere gösterdiğiniz misafirperverlik içinde teşekkür ediyoruz” dedi.