Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yarım asırdır geleneği sürdürüyorlar

İstanbul Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 45’ncisi düzenlenen Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası'nın finali ve 24. Kemah Sultanmelik Kültür ve Spor şenlikleri 30 Haziran’da Kemah’ta yapılacak.

İstanbul Kemahlılar Sosyal Kültür

30 Nisan tarihinde 18 takımın katılımı ile İstanbul’da start alan 45’nci Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası’nın finali ve geleneksel 24. Kemah Sultanmelik Kültür ve Spor şenliklerini Erzincan Kemah ilçesinde il protokolünün de katılımları ile gerçekleştirilecek.

Şenlikler öncesinde bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincan’a gelen Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkan yardımcısı ve turnuva başkanı Zühtü Özberk, başkan yardımcısı idari ve sosyal işler koordinasyon başkanı Aziz Kondur, Köy dernekleri iletişim ve organizasyon başkanı Zeynep Hançar, gerçekleştirilecek olan şenlik ile ilgili ziyaretler sonrasında bilgilendirmelerde bulundular.

Yapılan ziyaretler ile il protokolünü 45’ncisi düzenlenen Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası’nın finali ve 24. Kemah Sultanmelik Kültür  ve Spor şenliklerine davet etmek olduğunu belirten yönetim kurulu üyeleri, turnuvanın ve şenliklerin geçmişten günümüze kadar geldiği noktaya işaret ederek yarım asra yakın sürede dostluk turnuvasının 45’ncisini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını, turnuvayı başlatan ve bugünlere taşıyanları saygıyla andıklarını ifade ettiler. Ayrıca turnuvaya maddi, manevi destek verenlere de teşekkür ederek, 30 Haziran’daki açılışa tüm Erzincan ve Kemahlıları davet ettiler.