Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu, Rafting yaptı

Su ve doğa sporlarında marka şehir olma yolunda ilerleyen Erzincan’da Karasu Nehri, rafting, kano, kamp alanları ve kanyon geçişleriyle yerli ve yabancı turistlerinde uğrak alanı haline geldi.

Su ve doğa sporlarında

Erzincan gölleri, akarsuları, kaplıca suları, dağları, yaylaları ve vadileriyle oldukça zengin bir kaynağa sahip olarak bölgenin ekoturizm cenneti halinde.

Erzincan ile Kemah ilçesi arasındaki Karasu Nehri rafting parkuruna gelen Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Doğa sporları merkezi olma yolunda tanıtım ve çalışmalara hız verileceğini söyledi.

Rafting başta olmak üzere ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonuna başarıyla ev sahipliği yapan doğa harikası Erzincan’ın, su ve doğa sporlarında marka şehir olma yolunda ilerlediğini belirten Vali Aydoğdu; Erzincan’ın eşsiz doğasını rafting yaparak değerlendirip Fırat nehri üzerinde ki kanyonları gördük. Ben ilk kez katılıyorum. Yaklaşık 2 sat süren parkurda tarif edilemeyecek bir heyecan yaşadık. Su ve Doğa sporları tutkunlarını Erzincan’ımıza bekliyoruz” dedi.