Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu, engelli bireyler ve ailelerini ziyaret etti

Erzincan Valisi olarak atandığı günden itibaren Şehrin tüm dinamikleri ile bire bir temaslarda bulunan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, aile ziyaretleri kapsamında engelli ailelere ziyaret gerçekleştirdi.

Erzincan Valisi olarak atandığı

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, vali yardımcıları ve kurum müdürleri ile birlikte Erzincan merkezde ikamet eden engelli bireyleri ve ailelerini ziyaret ettiler.

Erzincan İl merkezinde farklı mahallelerde ikamet eden 34 engelli bireyin evlerine gidilerek yapılan ziyaretler kapsamında; Çiğdem Gedik ve ailesini ziyaret eden Vali Hamza Aydoğdu, Gedik ailesi ile bir süre görüşerek, Çiğdem Gedik ve aile bireylerinin ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

BİZLER HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ

Vali Hamza Aydoğdu ziyarette yaptığı konuşmada “Engelli vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları çözme noktasında elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Çünkü onların ve ailelerinin mutluluğu, yüzlerinin gülmesi bizler için çok önemli. Devletimiz, engelli bireylerin hayat standartlarının en üst seviyeye yükseltilmesi ve sosyal hayata daha fazla dâhil edilmeleri için gerekli düzenlemeleri yaptı ve yapmaya devam ediyor. Engellilerimize en güzel şekilde bakan ailelerimize de teşekkür ediyorum. Bizler de her zaman sizlerin yanınızdayız. Allah sizlerden razı olsun.” dedi.