Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu; Devletimiz Vatandaşımızın her zaman yanındadır

Aksaray Valiliği görevinden Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Erzincan valisi olarak atanan Hamza Aydoğdu Vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri Devlet ile vatandaşın buluşma noktası olan “Halk Günü” Toplantısı düzenledi.

Aksaray Valiliği görevinden Cumhurbaşkanlığı

Vali Aydoğdu, Erzincan İl Kütüphanesi toplantı salonunda düzenlediği “Halk Günü” toplantısında görüşmelere katılan vatandaşlar ile tek tek görüşerek kendisine iletilen sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü için kurum ve kuruluş müdürlerine yerinde talimatlar vererek çözüm sağladı. Vatandaşların her zaman yanlarında olacaklarını belirten Vali Aydoğdu, her türlü sorunlarınızda kapımız sizlere her zaman açık” dedi.

Göreve başladığı kısa sürede çarşı Pazar dolaşan, genç, yaşlı, özürlü, öğrenci herkese ulaşan özellikle gençlerin kalplerinde taht kuran, herkese dokunmaya çalışan Erzincan insanını iyi okuyan, kardeşliği, vatan sevgisini, yardımlaşma duygusunu insanımıza ilmek, ilmek işleyen Vali Hamza Aydoğdu düzenlediği ilk “Halk Günü” programında 63 vatandaşın derdine çözüm bularak hayır dualarını aldı.

“HALK GÜNLERİ”  DEVLET-MİLLET KAYNAŞMASINI ARTIRACAK

Vali Hamza Aydoğdu düzenlenen “Halk Günü” programının ardında kurum müdür ve amirlerine yönelik yaptığı kısa konuşmada; Devletimiz her daim vatandaşımızın yanında, burada bulunan bütün kurum müdürlerimiz, vatandaşın sorunlarını çözmek için var gücüyle çalışacaklar, sorunlara çözüm üretecekler.” dedi. Vatandaşların İş talebi, konut mağduriyeti ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında sorunlarını dile getirdikleri toplantıda Vali Hamza Aydoğdu; “Halk günlerinde vatandaşla hiçbir aracı olmadan bir araya gelmenin, onların sorunlarını ilk ağızdan dinlemeyi sağladığını böylelikle sorunların çözümünde imkânlar ölçüsünde çok daha etkili yöntemler bulunabileceğini ifade ederek, “halk günleri”  Devlet-Millet kaynaşmasını artıracak” dedi.

BEN DERDİ VE SIKINTISI OLAN, MAĞDUR OLAN HERKESİN VALİSİYİM

Bütün bürokratik hayatında fakir, fukaraların hayır dualarını alarak ayakta durduğunu belirten Vali Aydoğdu;. Bizim beraber çalıştığımız arkadaşlarımız buna dikkat edecek, Erzincan çok güzel bir şehir. İnsanları çok güzel, işlerimizi birlikte beraber yapacağız ve vatandaşlarımızın dualarını alacağız, Duanın sırrını bilmek lazım. Allah bizlerin elinden merhametimizi almasın.  En büyük zenginlik budur. Erzincan medyamız şehrin itibarını zedeleyecek hiçbir şey yapmaz. Bu şehirde yaşayan insanların o şehre adiyet duygusu olursa iş yapmak çok kolay olur. Bizler iş yaparken hiçbir vatandaş ayrıcalığı yapmayacağız. Ben derdi ve sıkıntısı olan, mağdur olan herkesin valisiyim. Sizlerden de ricam kapınıza gelen bütün vatandaşların basit sıradan işlerini çözeceğiz. İşleri çözmek bizim işimiz. Sıkıntıları çözdüğünüz zaman bir süre sonra göreceksiniz ki çok mutlu olmuşsunuz. Sabah daha erken uyanacak, işe daha heyecanla gideceksiniz. Ben çalışan memuruma her zaman destek olurum. Belgelerini veririm. Ben sizlerin arkasındayım. Hep birlikte çok güzel hikâyeler yazacağız. Vatandaşlarımızın dertlerini çözelim yeter. İşlerinizi yapın, projeler yapın. İşleri bekletmeyeceğiz. Çalışmak bir şeyler için gayret etmek lazım. İşimize odaklanıyoruz. Eğitim, sağlık, sosyal yardım konuları başta olmak üzere her konuda sıkıntılarını anlatan vatandaşların sorunları yasaların izin verdiği ölçüde en kısa zamanda çözüleceğini belirtti.