Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vakıflar Bölge Müdürü Uslu’dan Hacı Salim Necmettin Ünal İlim Kültür Dayanışma ve Hayra Hizmet Vakfına ziyaret

Hizmetini aralıksız olarak sürdüren Erzincan Hacı Salim Necmettin Ünal İlim Kültür Dayanışma ve Hayra Hizmet Vakfını ziyaret eden Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu; “Vakıf Medeniyeti bütün insanlığın faydasına mutluluğunu hedefleyen bir sistemler bütünü olarak karşımıza çıkmaktadır” dedi.

Hizmetini aralıksız olarak sürdüren

Vâkıfın kuruluşu ile ilgili bilgi veren Erzincan Hacı Salim Necmettin Ünal İlim Kültür Dayanışma ve Hayra Hizmet Vakfı yönetim kurulu başkanı Necmettin Ünal açıklamasında; 04.04.2023 yılında vakfımızı kurduk. Kültür bakanlığı Vakıflar genel müdürlüğünce resmi gazetede yayınlanarak resmi olarak yürürlüğe girdi. Erzincan ilimizde mevcut vakıflarımıza bir vakıf daha eklenerek hizmet vermeye başladık. Vakfımızın hizmete başlaması dolayısıyla Erzurum Vakıflar Bölge Müdürümüz Murat Uslu vakfımızı ziyarete geldiler. Bundan sonra bizlerde vakfımızın çatısı altında ihtiyaçlı ailelere, okumak isteyen ihtiyaçlı öğrencilere destek olmak, seminer ve konferanslar düzenlemek suretiyle Erzincan halkımıza faydalı olmak istiyoruz. Önümüzde ki süreçte vakfımızın vakıf senedinde yazılı olan çalışmalar doğrultusunda çalışmalarımız hızlandırılacak. Ziyaretlerinden dolayı Vakıflar Bölge Müdürümüz Murat Uslu’ ya teşekkür ederim” dedi.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü olarak her zaman hayır vakıflarımızın yanındayız diyerek kısa bir konuşma yapan Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu; Vakıf Medeniyeti bütün insanlığın faydasına mutluluğunu hedefleyen bir sistemler bütünü olarak karşımıza çıkmaktadır

Bugün burada Erzincan’dayız. Erzincan’ımızda güzel yurdumuzda onlarca vakıf var. Yeni vakfımızda Necmettin Ünal abimizin babası Hacı Salim Necmettin Ünal İlim Kültür Dayanışma ve Hayra Hizmet Vakfı. Bu vakfımızda talebeler okutulacak, fakirleri giydirecek, yoksulları doyuracak ve inşallah Külliyeler yaptıracak, medreseler yaptıracak ve birçok insan ve evladımızın okumasına vesile olacak. Bizlerde bölge müdürlüğü olarak vakfımıza destek olacağız. Hayırlı İşler yapmalarını temenni ediyorum. Allah Razı olsun” dedi.

Karşılıklı konuşmaların ardından Necmettin Ünal tarafından ziyaret nedeniyle Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu’ ya günün anısına bakır tabak hediye edildi.