Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vakıflar Bölge Müdürlüğünden 5 bin kişilik aşure ikramı

Muharrem ayı dolayısıyla Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce Cuma namazı sonrasında Erzincan Terzibaba cami ve Camii Kebirde aşure ikram edildi.

Muharrem ayı dolayısıyla Erzurum

Terzibaba ve Camii Kebir camilerine kurulan stantta, namaz sonrası vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Aşure dağıtımına katılan Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu, gazetecilere yaptığı açıklamada; ” Hicri yılbaşının ilk ayı olan muharrem ayı birçok peygamber ve ümmeti için kurtuluşa, feraha vesile olmuş bir ay olarak tarihte yerini almış. Biz de Muharrem ayımızın son günlerine yaklaştığımız bugünlerde Erzincan’ımızda birliğe berekete bolluğa kardeşliğe vesile olması adına Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu, beyin talimatları doğrultusunda Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü olarak Terzibaba ve Camii Kebir camilerinde toplamda 5 bin kişilik aşure vererek şehrinizdeki kardeşliğe bolluğa berekete vesile olmak istedik.” dedi.

Namaz çıkışında aşuresini alan Kayseri’den geldiğini ifade eden vatandaş Hasan Aydoğdu, aşureden dolayı teşekkür ederek; “Yurt dışında yaşıyorum. Kayseri’ye çocuklarımın yanına geldim oradan da Erzincan’a uğradık namaz sonrası aşure dağıtıldı, aşuremizi aldık. Allah razı olsun” dedi.